Irene 2

Door C. Witteveen - A long time ago na 3 dagen New York waar we veel gezien en gelopen hebben en zelfs onverwachts bekenden uit Naarden met hun 3 kinderen tegen het lijf liepen en mee gegeten hebben, kwamen we erachter dat de IPad geen foto's kan uploaden bij het weblog. De meningen over het gebruik en nut van dit ding lopen binnen de camper flink uiteen! Zonder foto's geen interessant weblog dachten en zijn er maar niet mee verder gegaan. Nu we in Virginia aan de oostkust zitten ingeklemd tussen Irene in het zuiden en een thunderstorm die komt vanuit het westen willen we toch enig teken van leven geven. De Amerikanen zijn hier massaal aan het inkopen doen in afwachting van de orkaan. Wij hebben al besloten morgen toch maar niet de kustweg naar het zuiden te nemen. We houden het weerbericht nauwlettend in de gaten en kijken morgen of we al verder gaan. Na de harde wind vanmiddag hier op de camping is het er nu doodstil, stilte voor de storm!....wordt vervolgd. Tot nu toe hadden we nog geen spat regen gehad en wel veel warmte waar we deze zomer al lang op zaten te wachten.

Reacties

Floris A long time ago

Leuk om even wat van jullie te lezen en vooral succes metde storm ! Hoop dat jullie er verder met de reis geen last meer van krijgen. Veel plezier met de vakantie en geniet inderdaad van de warmte, het wordt hier een hele lange herfst.

Groeten Floris

Christel A long time ago

Komen jullie nog in de buurt van Lynchburg, bezoek dan even de mooie campus van Randolph Macon College waar ik een jaar heb mogen wonen.
Groeten en veel plezier nog,
Christel

Liesbeth A long time ago

Hallo vakantiegangers leuk om wat van jullie te horen, want ik hoop dat de storm niet teveel overlast aan jullie geeft.Met Luna en Bobo gaat het goed die willen hier blijven wonen. Groetjes O.L.

Ellen A long time ago

En zo wordt een vakantie naar de VS dan zomaar opeens een avontuurlijke vakantie. Best spannend, hoor! Pas goed op jezelf en wij hopen binnenkort weer wat te lezen. Liefs van de overburen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!