1 sept. We zijn onderweg!

Door J. Ploeg - 02-09-2011 23:49

We zijn onderweg!

Robert heeft ons woensdagavond naar Schiphol gebracht zodat we niet donderdag bij nacht en ontij hoefden te reizen om op tijd te zijn.

We hebben de nacht doogebracht in het vrij nieuwe design-hotel CitizenM, wel apart, mood-verlichting, de verdere inrichting, en afhankelijk van welke kant van je kamer ligt ook nog een mooi uitzicht op de landende en vertrekkende vliegtuigen.

Donderdagmorgen was het 600 meter lopen naar Schiphol  terminal 3, lekker relaxed, geen files, vertraagde treinen etc..... Na de gebruikelijke incheck en controles vertrok de vlucht exact op tijd. We hadden een rustige vlucht en kwamen 30  minuten vóór op schema aan in Altlanta. Die 30 minuten maakten precies het verschil, we hadden maar 1,5 uur overstaptijd, de lange rijen, de gebruikelijke vragen, ogen-scan en afnemen vingerafdrukken maakten dat we die extra tijd precies nodig hadden om precies op tijd weer in te kunnen checken voor de vlucht naar Nashville.

Ook die vlucht verliep zeer voorspoedig en liep zelfs op die korte tijd vóór op schema! Al met al, Delta/KLM, prima! In Nashville de auto opgehaald waar we de komende maand veel tijd in door gaan brengen!

Ook dat verliep vlot en uitstekend evenals de rit naar het eerste hotel zodat we daar al om 18:00 plaatselijke tijd waren (tijdsverschil nu 7 uur).

 

 

 

's Avonds zijn we naar Nashville Downtown gelopen en daar op Braodway lekker gegeten, nog even van liveBue-Grass Music genoten in een kleine bruine kroeg en vroeg ons bed ingegaan, we hadden tenslotte al wel een lange dag achter de rug...

Reacties

Robert/Miranda/Romi 03-09-2011 10:46 {{button-3148}}

Fijn dat het allemaal zo voorspoedig is verlopen. Geniet ervan en we lezen wel wat jullie allemaal beleven!

groetjes uit een zonnig Deventer

Henny 03-09-2011 12:56 {{button-3150}}

Ik ben blij dat jullie zo'n goede start hebben gehad. Nu lekker uitrusten en wennen aan het tijdverschil. Veel plezier en ik ga jullie volgen :).
Groetjes uit een eindelijk warm Deventer.

Ursula & Arthur 04-09-2011 21:01 {{button-3186}}

Wat leuk wat leuk wat is het goed te volgen allemaal. Ik ga even lezen... Tjuuusssie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan