3 sept. National Folk Festival Nashville

Door J. Ploeg - A long time ago

Vanmiddag zijn we naar het National Folk Festival geweest, het leuke was dat er diverse workshops waren waarin verschillende stijlen ritmes etc werden gedemonstreerd door een verscheidenheid aan groepen en mensen van heel verschillende diciplines en ritmes.

Zo was het ene moment het podium gevuld met mensen die Blues of Country of Gospel ten gehore brachten maar ook invielen bij anderen, geweldig om te horen en leerzaam! Heel apart was een Percussie-workshop, een Salsa groep, 2 mannen uit Iran  en 2 Japanners, ieder met de voor hen typische instrumenten en ritmes, ze brachten een geweldige jam-sessie waaruit maar weer bleek dat de taal en ritme van muziek geen grenzen kent. 

Rechts zie je de Skyline van Nashville gezien vanaf het Festival terrein, zie je de trein die dwaars over het terrein gaat?

 

 

's Avonds zijn we weer naar downtown geweest naar 2nd Street waar de meeste bekende zaken van Nashville te vinden zijn zoals de Wildhorse Saloon en BB Kings Jazz club.

Links is Myriam op weg naar BB King..

 

Het was weer een zeer warme dag vandaag, meer dan 40 graden (ja hoor Celcius geen Fahrenheit). Het schijnt vannacht af te gaan koelen en morgen te gaan regenen.

We volgen op dit moment nauwgezet de weerberichten i.v.m. "Lee" en welke kant die uitgaat. Morgenochtend gaan we via Tupelo naar Memphis, het ziet er naar uit dat we later die week als we naar het zuiden gaan (New Orleans) het ergste voorbij is.

Tot morgen vanuit Memphis

Reacties

Joep en Dorien A long time ago

Hallo Jan en Myriam,

Goed om te lezen dat de vluchten goed zijn gegaan en dat jullie je vermaken.
Geniet ervan de komende tijd! En hopelijk ontlopen jullie de extreme weersomstandigheden.

Groetjes Joep en Dorien

Cynthia A long time ago

Hallo wereldreizigers,

Geweldig om jullie reis zo op de voet te kunnen volgen. Heel veel plezier en groeten aan Elvis!

Groetjes,
Cynthia

Ursula A long time ago

Leuk geschreven Jan! Haha het lijkt wel of we zo allemaal een beetje mee reizen. Geen gratis wifi in de hotels? Groetjes ook van Arthur en Snoopy de poepie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!