12 sept. Fort Worth

Door J. Ploeg - 13-09-2011 05:36

Eigenlijk onbegrijpelijk dat niet meer reisbureaus deze plaats opnemen in hun routes. We kwamen vanaf Houston hier vroeg in  de middag aan, Fort Worth,..... DE plaats voor iedere Country & Western liefhebber, niet alleen vanwege de muziek maar vooral de Western sfeer die hier alom aanwezig is. We verblijven in het Stockyards hotel, geweldig gewoon, er zijn 52 kamers maar ze zijn allemaal verschillend.... Victoriaans, puur Western of stijl jaren 20 en 30 van de vorige eeuw!  

De eerste dag was er toevallig een treffen van antieke auto's, en verder de traditionele Caddledrive die twee keer per dag wordt gehouden, de straat wordt afgesloten en een aantal cowboys drijft een groep Longhorns door de straat!

Verder vindt je er ongelooflijk veel shops met alles wat maar met Western en Country te maken heeft, Rodeo Arena, de authentieke openlucht stables, etc, etc....

Ook op het gebied van eten is hier alles Western wat de klok slaat en bovenal, "This is Texas" dus alles is "BIG". De Steaks, de Drinks, de Cars, alles....

Al met al geweldig leuke plaats (uitsluitend de "Oldtown" en vooral niet de stad zelf....)

Vanavond nog even aan de overkant van het hotel naar de "White Elephant Saloon" geweest, notabene op maandagavond een live optreden van een Countryband en dan ook nog "No Cover" en met redelijke prijzen aan de bar.

De temperatuur  ook weer geweldig (vind ik) zo rond de 40 graden (Myriam vindt het een beetje TE...) Morgen gaan we "further WEST" we houden je op de hoogte! 

Reacties

Dorien 13-09-2011 16:56 {{button-3573}}

Hoi Jan en Myriam,

Ik vind het ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen. Het is echt om jaloers op te worden!!! In alle opzichten: alle bezienswaardigheden, het eten, de natuur, cultuur en natuurlijk het weer. Lekker blijven genieten en blijven schrijven. Dan kan ik (en vele met mij) van de leuke verhalen blijven genieten (tijdens een soms regenachtige en soms zonnige herfst-werkdag).

Aan de Roosdorpstraat is alles oke!

Groetjes Dorien

Robert Ploeg 15-09-2011 21:13 {{button-3657}}

Leuk contrast, die Crocs naast een antieke auto :-)

Kennen ze wel Crocs in de USA?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan