15-16 sept. El Paso naar Tucson

Door J. Ploeg - 17-09-2011 06:34

Tja, daar sta je dan op de plaats in Fort Bliss El Paso, waar je 45 jaar geleden ook stond….. alleen, alles wat daar verder stond is nu verdwenen….. rondom alleen maar nieuwe gebouwen. Ook in het Fort Bliss Museum is niets te vinden over o.a. de Nike Hercules. Één geluk, op weg hierheen gisteren zijn we nog wel geweest in het White Sands Missile Museum en daar stond er wel één opgesteld, echter verder niets van de verdere systemen en vuurleiding van dit geleide wapen waarmee Nederland tijdens de koude oorlog het Duitse en Nederlandse luchtruim verdedigde tegen een mogelijke aanval vanuit het Oosten!

 

's Avonds werd het nog even spannend, op nog geen 150 km van ons vandaan kwamen er tornado waarschuwingen, het bleef bij zware onweersbuien die later ook over El Paso trokken en boven Las Cruses wél maar bij ons geen echte schade aanrichtten.

16 sept. Van El Paso naar Tucson

Vanmorgen met mooi weer lekker vroeg vertrokken, weer een rit door een totaal ander gebied, dwars door New Mexico. Rond de middag komen we aan in het Saguaro National Park vlak bij Tucson. Een prachtige route voert ons door het park, we weten zelfs een hagedis en

deze prachtigeHavik voor de lens te krijgen! Dat lukte niet met andere kleine dieren die we zagen, die waren gewoon te snel..

 

 

Geweldig, zo groot als een Saguaro kan worden!

 

Morgen gaan we verder op pad in de omgeving

Reacties

Robert/Miranda/Romi 17-09-2011 10:06 {{button-3719}}

Tornado aarschuwingen...mijn hemel! Gelukkig kwam die niet dichterbij... Jullie genieten volop zo te lezen wat een prachtige reis maken jullie zeg!
Nog even Myriam ben je jarig en jullie trouwdag drink er maar samen met Jan een lekker borreltje op!

Donderdag Ursula en Arthur nog even "gesproken" via de whats app en die vermaken zich ook prima hebben lekker warm weer. Gister nog even langs jullie huis gelopen die stond er ook nog:-)

Geniet er nog lekker van want voor je het weet zit je weer in het koude kikkerland!

groetjes Robert/Miranda/Romi xxx

Toos 18-09-2011 13:41 {{button-3774}}

Wat is dat genieten prachtig Gefeliciteerd met je trouwdag en morgen je verjaardag maak er een mooie dag van groetjes van Toos en Lambert.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan