Grand Canyon en 1e dag Las Vegas

Door T.W. van Balen - 28-09-2011 03:21

Gisteren zijn we van Canyon de Chelly naar de Grand Canyon gereden. Toen we daar bijna aangekomen waren zagen we ineens een uitzicht punt, dit bleek een hele mooie plek te zijn om alvast de eerste delen van de Grand Canyon te zien. Wat vooral opviel was hoe diep het is als je zo aan de rand staat. Hierna zijn we langs de Canyon rand naar het Nationale park gereden, eenmaal aangekomen zijn we ingechecked en nadat we de koffers op de kamer hadden gezet was het tijd voor de helicoptervlucht!
Echt waanzinnig om dit een keer meegemaakt te hebben, het is heel apart hoe soepel en rustig je de lucht in gaat, voor de mensen met vliegangst lijkt me dit minder eng (Pa ;) ) Hiermee zijn we over zo'n beetje de gehele Grand Canyon gevlogen en dit was ook bizar mooi, zoals jullie kunnen zien op de foto's en wanneer we terug zijn op film :)

Las Vegas

Na een goede nacht in het park te hebben geslapen zijn we extra vroeg vertrokken op weg naar Las Vegas. Aangezien we hier ook al veel willen bekijken en we onderweg ook nog een een tussenstop hebben gemaakt bij de Hoover Dam. Ook dit is weer heel gaaf om te zien, zo'n groot bouwwerk, en dat door mensen gemaakt.
Hierna zijn we doorgereden naar Las Vegas, na eerst onze kaartjes te hebben opgehaald voor de voorstelling van vanavond, Peepshow, hebben we na even zoeken ons Hotel gevonden, Circus Circus. Een hotel die (verrassing) in de stijl van een circus is :) Ook hier weer de koffers op de kamer gebracht en daarna even een late lunch/vroeg avond eten gedaan en even rond gekeken. Het nadeel is alleen dat dit hotel wat meer aan het eind van de Strip zit, dus op loopafstand is er niet al te veel te zien nog. Maar morgen gaan we hier naar de Outlet en de hotels op de strip bekijken :)
 

Reacties

annaleen 28-09-2011 09:48

fijn weer wat te kunnen lezen en daaruit op te maken dat het nog steeds een aparte belevenis is. ook helicopteren is aan mij niet besteed, ondanks jullie ervaringen daarmee.Maar de peepshow daarentegen valt te "bezien". Wat betreft Vegas, wellicht een mogelijkheid om een beetje fortuin te vergaren voor een volgende grote trip, Je weet maar nooit, de terugreis is toch al betaald !!!!!!! hier is en blijft het een mooie week 20 graden, dus ik heb vandaag maar vrij genomen, grtjs

Jonnie 28-09-2011 15:32

Klinkt geweldig, de Grand Canyon. Ga alvast sparen!
Heel veel plezier en succes in Las Vegas.
Gooi voor mij 1 dollar in een 1-armige bandit, hoor wel wat ik gewonnen heb! hahahaha
xxx

Judith Vereecken 28-09-2011 18:08

Hoi,

Klinkt allemaal super deze reis!! Ik wil jullie nog veel plezier wensen !!!

Groetjes

Pa en Ma Leenders 28-09-2011 20:54

Als vader moet ik toch jullie vemanend toespreken. Mijn dochter meenemen naar een piepshow, foei.

Wim en Annemiek 28-09-2011 20:59

Wij begrijpen dat jullie erg van de natuur houden en daar van kunnen genieten. Als jullie thuis zijn willen we daar natuurlijk alles weten: wat jullie gezien hebben (of niet gezien hebben). Neem als bewijsmateriaal wel foto's mee.

Wij vinden het erg leuk om iedere keer iets te lezen. Blijf genieten en doe voorzichtig.

Peet 29-09-2011 03:16

Hahaha pa! Er zat een bekendheid in, vandaar dat ik er ook graag heen wilde :) maar het was erg stijlvol hoor ;)
De foto's krijgen jullie zeker allemaal te zien :) we hebben er al meer dan 1000 gemaakt dus bereiden jullie je maar alvast voor :)
We gaan nu lekker enchilada's eten in hotel new York new York :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan