13-9 naar Page

Door Ryan en Jan - A long time ago

Vanochtend vol goede moed vertrokken richting Page. Het 1e stuk reden we door de Grand Canyon. We waren blij dat we er nog wat meer van konden zien. Daarna door het gebied van de Navajo indianen, voor het grootste deel woestijngebied. Overal zag je kleine groepjes huisjes / woonwagens staan.

Ik vond het een triest gezicht. Verder werd het landschap echt heel wonderbaarlijk. Ik kan het niet beschriijven. De omgeving was echer heel erg bijzonder.

We waren al om 1 uur in Page. Te vroeg voor de reparatie! We moesten om half 3 terugkomen. Dus een camping gezocht. Deze was vlakbij. Een prachtige camping met alles er op en er aan, incl. zwembad en dat voor slecht 42 dollar voor 2 dagen. Omdat we morgen naar Antilope Canyon willen zijn we er een kijkje wezen nemen. Nou tot bijna aan de poort dan. We hadden inmiddels op de camping een guided tour besproken. We wilden het liefst naar de Lower Canyon maar dit was niet te regelen en aangezien we niet hetzelfde risico wilden lopen als Pascal en Gwenda gaan we naar de Upper Canyon. Het liefst hadden we geboekt voor de fototour maar die is vol tot 1 oktober. We worden morgen om 10 over 11 gehaald en kijken er erg naar uit.

Daarna met de camper naar de reparateur. Daar bleek dat de airco totaal verkeerd op het dak is geplaatst, waardoor het water zo in de camper kon lopen. Enfin de boel is gemaakt en de airco is weer te gebruiken en dat is nodig ook in de hitte hier.

Daarna zijn we richting Lake Powell gegaan.

Jeetje wat mooi. We hebben de Glen Canyon dam bezocht. Morgen gaan we - na Antilope Canyon - een ritje rond het meer maken. We zijn beide erg onder de indruk van de omgeving hier en blijven misschien nog een dag langer hier dan gepland.

Morgen het bericht en de foto's van Antilope Canyon.

Reacties

Marcel en Inge A long time ago

Hoi hoi vakantie gangers.Wat een pech met die airco ik hoop dat het nu goed gaat.Prachtige foto's en wat een indrukwekkende omgeving.Ik kan me goed voorstellen dat jullie graag nog wat langer waren gebleven.Nog veel plezier. Groetjes van Ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!