16-9 Monument Valley

Door Ryan en Jan - A long time ago

Vandaag hebben we Monument Valley bezocht. Geen guided tour en dus niet echt het park in maar indrukwekkend genoeg. Het was aardig druk vandaag. Op de weg naar het park kwamen we langs de weg een stel schapen tegen die niet door mensen maar door 3 honden werden begeleid. Geweldig, de honden bleven in het veld terwijl de schapen op een strook langs de weg liepen. Op een gegeven moment stopten er mensen dicht bij de schapen waardoor er 2 de weg op kwamen. Binnen een mum van tijd waren de honden er en liepen de schapen terug naar hun strook. Toen we boven bij het visitor centre aankwamen konden we amper een plaatsje vinden. Dat is dan weer lastig met zo'n grote camper. Dus maar tussen de bussen geparkeerd. We hebben het heerlijk gehad. Er waren veel leuke plekjes om de monumenten te bekijken en foto's te maken.

We zagen al een tijdje een regenbui tot ontwikkeling komen en opeens was het zover, in de verte begon het te rgenen. Leuk dat je exact de scheidslijn van de bui kon zien.

Tussendoor lekker in de zon gezeten en in de camper ons hapje en drankje genomen en gewacht op het mooie licht voor de zonsondergang om de laatste foto's te nemen.

Zoals ik al eerder vertelde zagen we eigenlijk de hele middag regenbuien tot ontwikkeling komen. We waren amper terug op de camping, hadden alles aangesloten en hop, daar begon het te onweren. Het was een nog grotere bui dan we in Page hebben gehad ook inclusief regen en veel hagel, maar........binnen in de camper is het DROOG ! Wat een genot.

Morgen gaan we richting Cortez een kijkje nemen in Mesa Verde. Tot dan.

 

 

Reacties

An A long time ago

Hi Luypjes,
Niet echt leuk al dat gedonder met lekkage, niet echt een feestje, gelukkig dat alles nu gerepareerd is.
Ik heb even een week in moeten halen, maar jullie reis lijkt me nog steeds fantastisch met veel highlights, en veel "fotogenieke" momenten. Ook alle soorten weer komen voorbij, net als de verscheidenheid in landschappen. Ik proef uit julie verslag dat jullie genieten, afgezien van de "nattigheid" binnen dan.
Blijf genieten en geef ogen en camera de kost. Ben zeer benieuwd naar al jullie verhalen.
Wij zijn vandaag terug gekomen van een weekje méditerannée. Veel zon, veel zwemmen in zee, heerlijk. Jammer genoeg moet Harry morgen weer naar huis.
Verder alles O.k.
Liefs, An
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!