19-9 Arches National Park

Door Ryan en Jan - A long time ago

Dit was weer echt een wauw dag. Vanaf de camping was het 14 km tot aan Arches. Eerst het visitor centre bezocht en daarna het park in. Na elke bocht was het er weer iets anders te zien, wat een afwisseling van landschap en wat een mooie kleuren. We wilden doorrijden tot het eind van het park en daarna bij diverse zijroute's een aantal trails lopen, maar je komt onderweg natuurlijk zoveel mooie dingen tegen waar je absoluut een foto van wilt maken zoals "Balanced rock".

 Het was ontzettend heet en al loop je geen trail we hadden veel water nodig wat we gelukkig bij ons hadden. Het fijne van de camper is dat je alles bij je hebt dus konden we tussen de middag rustig gaan zitten en ons broodje eten. Daarna hebben we een stuk van de Devils Garden Trailhead gelopen, tot aan Navajo Arch. Een tocht van in totaal 1 uur waarbij je klimt en daalt en dat bijna constant in de hete zon. Bij terugkomst eerst maar wat verkoeling gezocht en verder op pad naar Sand Dune Arch. Dit was tochtje van een half uur maar niet heel erg spectaculair.

Daarna richting Delicate Arch. Vanaf de parkeerplaats zijn we gaan lopen naar Lower Delicate Arch, een tocht van 45 minuten en wederom niet op vlak terrein en in de volle zon.

Als laatste zijn we naar The Window sectie gegaan en omdat we moe waren hebben we hier geen trail gelopen maar gewoon gefotografeerd wat we op dat moment konden zien.

Omdat het inmiddels al half 7 was reden we via de supermarkt terug naar de camping. De energie is er voor vandaag wel uit dus eerst maar eens wat bijtanken en zien wat morgen ons brengt als we op pad gaan naar Capitol Reef.

Reacties

An A long time ago

Mooie en spectaculaire foto's Jan. Ben benieuwd naar de rest.
An

Marinus en Annemarie A long time ago

Hallo Jan en Ryan,
wat een verhalen in twee weken tijd. Lekkage, regen maar gelukkig ook al vele mooie momenten.
Wij hebben het iets beter gehad. Twee weken stralend weer aan de Cote d'Azur met 32 graden.
Wat een prachtige foto's hebben jullie al gemaakt. We zijn blij dat we ook de eerste foto van Ryan hebben gezien. We miste je al op de foto's.
We blijven jullie volgen, blijf genieten van al het moois wat jullie al hebben gezien en nog gaan zien.
Een hartelijke groet,
Annemarinus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!