22-9 Bryce Canyon National Park.

Door Ryan en Jan - A long time ago

Vandaag een dagje waarop de camper op zijn plek is blijven staan. Jan heeft inmiddels al 3300 km gereden. Dat zijn toch een respectabel aantal km. nietwaar? We zijn met de shuttle bus het park ingegaan. De bus vertrekt vanaf de campground dus makkelijker kon het niet voor ons. We zijn eerst naar het visitors centre gegaan en hebben de film over Bryce Canyon bekeken. Daarna de bus weer gepakt en op het verste punt uitgestapt. Van daaruit hebben we - al fotograferend - een trail gelopen die ons naar de volgende bus opplaats bracht.

Omdat het toen al middag was hebben we daar de bus naar de camping genomen. We hebben een was gedraaid en gedroogd. Heerlijk ruim 1 uur later was alles schoon en droog. Daarna zijn we voor een 2e fotosessie het park weer ingegaan. Zijn ingestapt waar we gebleven waren en hebben daar 2 trails gelopen. Jammer dat de bus ruim 1 uur voor zonsondergang zijn laatste rit maakte en wij geen foto's kon maken van de zonsondergang.

Omdat we met de camper niet zo ver het park in mogen was zelf gaan geen optie. We hebben weer een heerlijke dag gehad, veel mooie dingen gezien. Dit park was wel een van de hoogte punten van onze reis, het is erg bijzonder.

Morgen gaan we naar Zion National Park een niet al te lange rit.  Zien wat dit park voor moois te bieden heeft.

groetjes Jan en Ryan

Reacties

Marcel en Inge A long time ago

Wat zullen jullie blij zijn met deze rondreis heel indrukwekkend allemaal.Ook vind ik het nog steeds gaaf dat wij jullie op deze manier zo kunnen volgen.Geniet er samen nog van en wij genieten mee met alle mooie foto's. groetjes van Ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!