27-9 naar Barstow / Tehachapi

Door Ryan en Jan - A long time ago

Vanochtend, na het tanken, Las Vegas weer verlaten. We komen al snel weer in een woestijnlandschap terecht. Het zicht was niet helder, het was mistig maar niet door mist maar vanwege de zandstormen. Een heel apart gezicht. We kwamen in het gebied van de Mojave indianen. Alhoewel het leven hier moeilijker lijkt voor de indianen dan tussen de Grand Canyon en Page - waar de Navajo indianen leven - zag het er niet zo triest uit. De indianen leven hier ook in veel grotere groepen. De km. naar Barstow gingen eigenlijk zo snel dat Jan nog wel een stukje verder wilde rijden. Morgen zou n.l. een wat langere reisdag worden. Eerst maar eens een wat gedetailleerde wegenkaart gekocht en toen gewoon doorgereden. We hadden een plaats 50 km. verderop gepland om te overnachten maar die stond in de woestijn, aan de enige weg die er in de wijde omtrek was, in the middle of nowhere. Dus toch maar doorgereden en uiteindelijk in Tehachapi op dezelfde camping ingecheckt.

We staan weer op hetzelfde plekje als 3 weken geleden. Je kon trouwens merken dat je hier uit de woestijn bent, er waaide een fris windje. We zijn, gewapend met de camera, in 1 uur rond het meertje gelopen.

  Morgen maar eens zien hoeveel km. onze Miep [tom-tom] aangeeft om in Lost Hills te komen.

Reacties

An A long time ago

Hi Luypjes,
Het blijft maar een mooie tocht, met prachtige foto's.
Jullie hebben er ook nog eens mooi weer bij. Geniet van jullie laatste weekje en kom gezond, maar gewapend met veel herinneringen en foto's terug.
Love, An
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan