20 September boottocht naar Rainbow Bridge

Door Peter den Houting - A long time ago

20 september

 

De zon was al weer warm rond 8 uur. We twijfelden of we de shuttle service zouden nemen, gaan lopen ( ca 20 min, maar vanavond dan ook weer terug en dan in de hitte) of gewoon met de camper zouden gaan.

Uiteindelijk gekozen voor de camper. De boot zou om 12:30 h vertrekken, dus bijtijds weggegaan. Moesten toch even zoeken waar we moesten zijn.

Bij lake Powell resort de balie gevonden en daar nog een ½ uurtje in de rij gestaan.

Uiteindelijk konden we aan boord. Lekker bovenop gaan zitten in de zon. Het water en de wind waren lekker verkoelend, maar wel heel gevaarlijk. Al snel waren we uit de haven en kon het foto’s maken beginnen. Niet zo vreemd, want lake powell is echt prachtig.

                                           

Na ruim 2 uur varen kwamen we dan bij rainbow bridge aan. Een soort van arch, maar dan ontstaan door water, terwijl een arch ontstaat door wind en erosie.

Bij rainbow bridge konden we de boot af en naar de boog toelopen.

Na ruim een uur weer allemaal de boot op en terug varen. Weer veel foto’s gemaakt, want nu ging geleidelijk de zon onder en dan worden die rotsen wel heel erg mooi rood.

Tocht was verder goed verzorgd. Voldoende drinken aan boord en dat ging er wel in met die hitte. De terugweg lekker benedendeks gezeten. De hitte was nu wel even genoeg.Het is vandaag weer rond de 32 C geweest.

Rond 18:00 h waren we weer terug in de haven.

Omdat we geen zin meer hadden te koken, maar een pizza in de oven gegooid. Was een hot en spicy variant. Hadden we het de hele dag al warm van de zon, nu sloegen de vlammen uit de oren. Hij was echt spicy.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!