25 September Bryce Canyon

Door Peter den Houting - A long time ago

25 September

Redelijk vroeg vertrokken naar Bryce Canyon.

Helemaal naar het einde gereden (rainbow Point) en van daaruit alle uitzichtpunten bezocht. Het was allemaal weer prachtig. Toch echter hadden we net als bij de Grand Canyon niet meer dat wow gevoel. Je weet wat je te wachten staat en dat is blijkbaar net genoeg om dat wow gevoel weg te halen.

                                                                        

Gevolg was dus ook dat we niet meer zo lang bij elk uitzichtpunt hebben staan kijken. Rond 14:30 h daarom weer richting de camping.

We hebben ons nog even afgevraagd of we rond zonsondergang terug zouden gaan, maar het werd behoorlijk bewolkt, dus besloten het maar niet te doen.

Echter toen Nel rond 16:30h terug kwam van douchen, begon het weer open te breken. Dus de plannen weer verandert en alsnog naar Sunset Point.

Daar hebben we geruime tijd gestaan en heeft Nel maar liefst 107 foto’s gemaakt van de zonsondergang. Dat gaf wel een wow gevoel.

 

                          

Wel laat gegeten, rond 8 uur pas. Vandaag alles opladen wat er maar op te laden valt. Morgenvroeg de toilettank en de afvalwatertank legen en de drinkwatertank vullen en op naar Goblin valley. Volgens de routeplanner gaat dat een kleine 6 uur duren voor een afstand van 300 km. Op deze camping, dus geen stroom en geen internet. We slapen daar echt in de rimboe, maar wel op een camping.

Reacties

Dora en Adrie A long time ago

Zo eindelijk hebben we jullie verslagen gelezen en jullie hebben het zo te lezen maar druk met alles. Wij vertrekken vannacht en geloof ons, wij doen echt niet zo veel in onze vakantie als jullie. Veel plezier nog.

laura Bouman A long time ago

Ik begrijp jullie wow gevoel. En in de rimboe primitief slapen dat herken ik wel en dat heeft zo ook wel wat toch. Geniet maar lekker verder. Groetjes vanuit Zweeds Lapland
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!