28 september van Goblin valley naar Cedar City

Door Peter den Houting - A long time ago

28 september.

Van goblin valley state park naar Cedar City.

Om veel van de omgeving te zien, hebben we besloten om eens niet de snelste route te nemen, maar vooral de snelwegen te mijden. Dit betekende wel een tocht van ca 7 uur over 400 km.

Amerika blijft ongelooflijk mooi. Van de woestijn reden we al snel weer in een  bebost gebied om later weer uitsluitend prachtige mesa’s ( bergen met een vlakke bovenlaag) te zien, zonder ook maar enige vorm van begroeiing.

                                                                           

Uiteindelijk kwamen we terecht in Dixie national forest en net als vorig jaar in de omgeving van Denver, was de natuur hier weer prachtig vanwege de rode, oranje en gele herfstkleuren.

Werkelijk prachtig om te zien.

Tegen de middag aangekomen in Cedar city en een mooi plekje gekregen bij wat bomen voor de schaduw, want ook hier was het weer tegen de 30 C.

Morgen naar Cedar breaks national monument. Naar zeggen zou dit een variant van Bryce canyon moeten zijn. Als het goed is, is er ook een walmart hier, dus daar gaan we ook nog even langs.

Vanavond nog even kijken hoe het met de hoeveelheid eten zit. We hebben helaas nog maar een paar dagen, want op 6 okt moeten we de camper weer inleveren.
Ik wil graag nog een mega baby sparerib op de bbq leggen, maar we willen over een week ook niet een hoop weg moeten gooien.

 

Reacties

Laura Bouman A long time ago

Ik zie aan de kleuren van de bomen dat de herfst ook al is begonnen?? Ja vakantie vliegt altijd om kan ik over mee praten. Nel en ik moeten allebei weer op dezelfde dag beginnen BAALEN.

Gr Laura
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!