30 September naar valley of fire in Nevada

Door Peter den Houting - 05-10-2011 07:16

30 September

Feest vandaag. Nel jarig. Hoeveel mensen zouden er gaan bellen of sms en? Vreemd genoeg waren we telefonisch weer niet bereikbaar. We kregen wel voicemail berichten, maar zelf werden we niet bereikt. Heel veel leuke reacties op de weblog overigens.

Namens Nel vanuit hier alvast iedereen bedankt voor alle felicitaties.

Vandaag vertrokken naar valley of fire, vlak bij Las Vegas. Onderweg nog een paar Walmart aangedaan. We zochten nog steeds een solar handsfree set voor Mireille en tot op heden was dat niet meer gelukt. Ook in Washington, UT en St George UT bleken ze hem niet te hebben. De laatste kans voor vandaag was in Mesquite, Nevada.

En jaar hoor, de laatste. Gelukkig. Mission Completed.

Na nog een kleine 150 km rijden kwamen we aan bij het state park. Jemig, wat was het hier heet. Ons even gemeld bij het visitor Center en gevraagd naar de camping. Er zou nog plaats zijn. Dus gauw naar de camping,, want je kon niet reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, geldt hier.

Na 2 mijl zou er een weg naar rechts zijn, maar wij zagen hem niet. Bleek dat we vanuit het visitor Center de verkeerde weg hadden genomen. We reden naar het noorden ipv het westen.

Omgekeerd en een nieuwe poging.

Uiteindelijk de camping gevonden. Op sommige paaltjes zal een kaartje en sommige niet. Het plekje dat wij wilde had een kaartje met 29 sept, dus die zullen nu op 30 sept wel weer weg zijn.

We hadden wel stroom, dus dat was perfect met die hitte. Het was vandaag 37 C in de schaduw.

Echt geen temperatuur om eens lekker te gaan wandelen of in de zon te gaan zitten.

De rest van de dag daarom in de schaduw gezeten. Een bakje nootjes en wat te drinken is een prima manier om de middag door te brengen.

Naast de wespen, waar ze al als de dood voor is, werd ze nu lastig gevallen door kleine eekhoorntjes. Ze zaten soms met een stuk of 8 vlakbij en wegjagen had weinig effect. Dus is ze maar even binnen gaan zitten met die nootjes. Voeren moet je ze al helemaal niet, want dan worden ze nog brutaler.

Morgen gaan we de buurt bekijken.

We hebben toch nog maar een baby sparerib gekocht. Gaan we vanavond lekker op haar verjaardag oppeuzelen. Restaurants zijn hier niet, dus dat houdt ze nog te goed. Bovendien, wat is er nu gezelliger dan in de vrije natuur te bbq,en?

 

      

      

Reacties

Nicolette 05-10-2011 08:41 {{button-4486}}

Nou, ik lees het nu pas, maar alsnog gefeliciteerd en je had vast een leuke verjaardag zo in de natuur en het zonnetje!

Sarina Portella 05-10-2011 08:46 {{button-4487}}

Hoi Nel,
Nog van harte gefeliciteerd. Je bent een bofkont dat je op deze manier je verjaardag mag vieren!!!! 'k zou zo met je willen ruilen. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig. Het is duidelijk dat jullie volop genieten van de prachtige natuur en de stilte....heerlijk!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan