Ontspanning, spanning en inspanning!

Door Leon Broere - 24-09-2011 19:28

De laatste dag in Canada is vanmorgen voor ons om 7 uur gestart. We hebben het nog even druk, want na het douchen etc. moeten we alles nog inpakken, het “buske” binnen nog schoonmaken en de afvalwater tanks ledigen, voor we de camping verlaten. Na goed teamwerk was dit in een uurtje gepiept en verlieten we tegen 9 uur de camping.  De camping, Cariboo RV park in Burnaby, waar alle voorzieningen prima in orde waren, maar waar de plaatsen kort op elkaar zijn gelokaliseerd, meer het haringen in een blikje idee, en een ligging kort bij de snelweg. Met een prijs van meer dan 60 dollar per nacht is daarmee de prijs/kwaliteit verhouding wel verstoord.

Onderweg nog even de diesel en de propaantank bij een tankstation vullen, waar we ook nog een ontbijtje hebben gescoord. Daarna op naar Go West waar we voor 10 uur het “buske” in moesten leveren. Om 10 voor 10 draaide we het terrein van Go West op. Daar moest onder andere nog de schade (paaltje) afgehandeld worden. Die werd toch nog begroot op een kleine 1.500 dollar. Verder kregen we nog een kleine compensatie voor de problemen met de koelkast. Alles lijkt keurig afgehandeld met Go West, nu de verzekering in Nederland nog!

Vervolgens werden we met de transfer naar de airport gebracht waar we direct in konden checken. We hebben een plaatsje met extra beenruimte kunnen regelen wat voor wat extra comfort zorgt. Op de airport nog een hapje gegeten en nog wat geshopt en de laatste Canadeze dollars uitgegeven. Vervolgens met een klein half uurtje vertraging onderweg naar Galgary waar we een tussenlanding hebben.

Dit laatste berichtje op de blog zit ik nu in het vliegtuig te typen zodat het bij aankomst thuis direct kan plaatsen. We zijn ondertussen in Calgary geland en het lijkt er op dat we op tijd in Amsterdam aan gaan komen.

Hoe wij deze vakantie beleefd hebben jullie allemaal kunnen lezen. Wij willen het als volgt samenvatten. Wat is Canada een ongelofelijk mooi land en wat zijn die Canadezen gastvrij verder was het een vakantie met veel ontspanning, spanning en inspanning.

Leuk dat jullie deze blog gevolgd hebben en mocht iemand nog willen reageren, vragen, op- of aanmerkingen hebben enz. dan kan dat altijd via leon.broere@planet.nl.

Leon en Anja

Reacties

moeder broere 25-09-2011 13:10 {{button-4080}}


Hallo vacantie gangers

moeder broere 25-09-2011 13:20 {{button-4082}}

hallo vacantiegangers eindelijk weer thuis ik heb echt van jullie verslagen genoten en ook vooral niet te vergeten de fotos, fantastisch toch ben ik weer blij dat jullie thuis zijn en we elkaar weer zullen ontmoeten

eric en emmy 26-09-2011 20:07 {{button-4149}}

Leon en Anja dank u wel voor deze blog wij hebben mee kunnen genieten van jullie mooie reis maar we zijn wel blij dat jullie terug zijn en hopen jullie te zien zaterdag dan kunnen we nog bij kletsen he
groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan