Dag 4 Op stap in Anaheim

Door Jean & Loret - A long time ago Zaterdag 31maart, totaal gereden mijl 95,9 6.39 uur wakker, ontbijt gemaakt american Style, bacon and eggs and yoghurt. Vandaag gaan we in de ochtend naar de Crystal Cathedral in Garden Grove. De cathedral is volledig gemaakt van glas, erg mooi. We bezoeken ook het Visitor Centre, hier zijn foto's te zien van 50 jaar Hour of Power met Robert en Arvella Schuller. De Cathedral bezoeken staat al jaren op onze dromen lijst en nu is weer een droom vervuld. Op het moment dat we in de cathedral  zijn is de organist aan het repeteren, de akoestiek is fenomenaal in de cathedral. De weg wordt ons nu probleemloos aangegeven door de nieuwe TomTom, wat een luxe is dit! We nuttigen een heerlijke lunch in de rv. In de middag gaan we even naar Walmart, de slaapzak van cruise america is 3 keer niks (geen rits erin). Als je draait op je bed in de nacht ben je de slaapzak gelijk kwijt dus een nieuwe slaapzak gekocht voor Loret, $18. Terug op de campground schijnt de zon weer stralend, in de ochtend was het bewolkt en best fris. We vertrekken morgen naar Joshua tree en moeten de sewer nog leegmaken en de waste water tank. Tevens de watertank vullen. Dit besluiten we te doen voordat we gaan koken. We overleggen nog of we nu echt in Joshua tree overnachten of niet. De campgrounds in Joshua tree hebben geen hook up, dus geen elektriciteit om de verwarming te laten lopen. We overwegen de voor en de nadelen. We koken spaghetti vandaag, lekker snel klaar. Na de afwas gaan we naar de game room op het park, hier is de WiFi verbinding zeer goed en hier kunnen we dan ook snel zonder problemen deze nieuwe blog naar jullie sturen. Onze nieuwe foto's staan weer op de blog. 

USA foto'sklik hier.

We wensen jullie veel kijk en lees plezier. We zijn nu na 3 dagen goed geacclimatiseerd en duiken lekker vroeg onder de wol.  Beste USA blogfan's, groeten vanuit de states! Tot morgen. Greetz Djeen en Loret

Reacties

Kitty A long time ago

Hoi, wat een gedoe hè voordat alles werkt! Heb je toch ff voor nodig, maar alleh als het dan werkt is het ook oké! Leuk om al wat foto's te zien. Het kriebelt ons toch ook wel weer! Hier is het nu zondagmorgen en -3 graden!!! John gaat dadelijk op de fiets met DSM-collega's! Hij heeft wel drie dubbel dikke kleren aan! Het zonnetje schijnt wel hoor! Wij doen hier vandaag rustig aan en wachten weer lekker op die leuke berichten van jullie!!! Doei!!!!

Loret A long time ago

Ach ja je moet even acclimatiseren en je draai vinden en dan is het ok, hebben net bij Denny's gegeten tijd 13 uur, zijn nu bijna in Joshua tree.
Greetz van ons, tot horens Djeen en Loret
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!