Dag 15 De weg gaat verder naar Capitol Reef

Door Jean & Loret - A long time ago Woensdag 11-4 Totaal gereden 1160,7 mijl  Het heeft de hele nacht flink gewaaid en hierdoor heeft Djeen niet zo goed geslapen. 7.15 uur staan we op en maken ontbijt. De zon schijnt en naast onze camper zit een rabbit die ook schutting zoekt tegen de wind. Om 10.15 uur vertrekken we voor een rit van 285 km naar Torrey. We tanken nog bij Maverick 3,85 $ per gallon. Dan vervolgen we onze weg naar Torrey, hier overnachten we bij Thousand lakes RV park. Om half 2 stoppen we in Hanksville voor lunch. Op een parkeerplaats bij een restaurant en rv eten we lekker onze lunch. Even kijken of hier internet is en jawel hoor, even snel de mail bekijken. Als we de highway 24 volgen rijden we door Capitol Reef, ook hier imposante rock formaties. We maken mooie foto's en genieten van de prachtige tocht. Tegen de klok van 15.30 uur komen we een gas station tegen prijs 3,94 $ en we besluiten om onze tank vol te gooien aangezien we weer een kwart tank verreden hebben. Door de sterke wind en als maar bergop rijden slurpt onze hut op wielen de nodige gallons. Met een camper is het wijs om altijd te zorgen dat je minimaal een halve tank gas hebt. De wegen zijn zo uitgestrekt en kom je plots zonder gas te zitten dan heb je een giga probleem. Op de I-70 stond op een gegeven moment een bord: NO SERVICES FOR THE NEXT 100 MILES. Dat is waarom je op tijd moet tanken. Het weer begint hier om te slaan, het waait vrij fors en de temperatuur wordt lager. Richting Torrey komen er veel wolken en de zon verdwijnt. We checken in bij de campground en krijgen plekje 18. Als we in de rv stappen voelen we de eerste regen druppels. Gauw sluiten we alles aan en snel de rv in. Dan begint het na een paar minuten fors te regenen. Ook koelt het gelijk af want we zitten op 2050 meter hoogte en we zetten lekker de heather aan in de camper. Het is een mooie camping. We hebben besloten om niet 2 nachten in Thousand lakes rv park te blijven maar 1 nacht. Het weer voor morgen is ook niet al te best. Daar in tegen is de temperatuur in Las Vegas rond de 29 graden. We besluiten om morgen gelijk door te gaan naar Bryce canyon. Djeen besluit om in the restroom te gaan scheren met schuim. Het regent buiten, de restrooms is gelukkig kortbij. Jean rent echter om niet nat te worden en struikelt over het houten vlondertje voor de restrooms. Hij schaaft zijn linkeronderbeen open en kon zich nog net opvangen met de linkerhand. Anders was de injury niet te overzien. Gelukkig keert hij weer heelhuids terug en weet nu dat hij niet meer moet rennen als het nat is en een plu moet meenemen. Had ik maar naar PeggySue geluisterd........ We koken lekker terwijl het buiten flink waait en regent. Na de afwas werken we de blog bij. Het was weer een prachtige dag alleen is het minder dat het regent, maar ja. Om 21 uur gaan we lekker slapen. Blog USA fans, tot morgen en enjoy the pictures. Van onze plek 18 hier is nog geen foto vanwege de voortdurende regen, we maken deze morgen.

USA foto'sklik hier.

Greetz Djeen en Loret

Reacties

roy en greet A long time ago

val ien de snie, veer hubbe ut hei hartstikke druk en diech bis mit lortschje ien ameeerikaaa.. hoplijk hub ger ut leuk.. en hieeel good weer,.. vur misse diech jeanke, en de inco's lope neet good sorrie, unne fiasco hei.. vur sjievele oet uiver vanalles hiha.. tot gaw , poen van campagne..xxxxx roj en greet

Kitty A long time ago

Hoi Loret en Djeen, hier in het koude Geleen is alles rustig! Jean heb je de voetbalstanden gezien van gisteren! Goed hè van A.........!!!!
Verder heeft Vodafone er lekker uitgelegen vanwege een brand! Eigenlijk niets bijzonders gebeurd hier in NL!
Heel veel groetjes uit Geleen!

Jean en Loret A long time ago

Ja Ajax gaat kampioen worden dit jaar, hier alles kits. Wil je John vragen of hij niet zo goed wilt zijn in het spel Wordfeud? Hihi. Greetz uit Cannonville koa camping, zijn hier net gearriveerd. Jean and Loret

Jeanke A long time ago

Ich kom neet meer truk, ich blief hei zeuk mer emesh anges veur die inco's....

Vroag mer aan Sjeems de geboewe beheerder of 'r uch kent helpe ha ha. Ich hub mich net eine Corona ingesjut bie ut kampvuur hauw aaaaafffff mannnnee!!!

Greetz Vaan De Diper-King of the U Status Nites of de Verenigde Staten vaaaaan Ameeeeerikaaaaaa.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!