New York, New York: de reis en aankomst

Door Sandra Andrae - 16-09-2011 23:23

Hallo iedereen,

Het is hier nu 17 uur en Mark en ik hebben een lange dag en reis achter de rug. Het was echter een voorspoedige reis en we zijn nu lekker op onze kamer aan het relaxen. We kwamen om 12 uur aan op Newark en hebben de taxi genomen naar het hotel. De camera, die we van Edwin (neef) hebben geleend is al vanaf Schiphol uitgebreid door Mark ingezet om mij zeer op mijn hoede te houden! Gelukkig kan er behoorlijk wat op.

We waren te vroeg om in te  checken, dus we zijn zeer sportief richting Central Park gewandeld en een rond het Jackie Kennedy Onassis reservoir gelopen. Dat was zowel rustgevend als opwekkend. we hadden er allebij behoefte aan na zo'n 8 uur in zeer vervelende vliegtuig stoelen te hebben gezeten.

Vervolgens bij Subway wat te eten gescoort en daarna ons hotel weer opgezocht. We zitten op de 9e verdieping, dus we hebben een interessant uitzicht. Straks gaan we supermarkt opzoeken en het één en ander inslaan. Onze hotelkamer is meer een appartement en heeft dus ook een keuken.

Ik ga kijken of het lukt om hier ook alvast een paar foto's bij op te slaan. Morgen gaan we New York verder verkennen en horen jullie hopelijk weer van ons.

Tot slot moet ik tot mijn diepe schaamte toegeven dat ik vergeten ben ieders adres mee te nemen (en Mark heeft niets bij zich, want die dacht dat ik dat wel geregeld zou hebben), dus als er nog liefhebbers zijn voor een persoonlijk kaartje uit de USA... Stuur mij dan even een mailtje met je adres.

Groeten uit New York,
Sandra

 

Reacties

Daddy 16-09-2011 23:54

Jongens, veel plezier! Sta vroeg op om alles te kunnen zien. Leuk dit newsportal, we kijken over jullie schouders mee en genieten net zo.
Tot een volgend berichtje, kisses van El en jullie DAD (leuk gevonden toch?)

Dick en Marry 17-09-2011 16:20

De eerste indruk is al geweldig! Mooie kamer, schitterend uitzicht! The american dream yet reallity!
Jullie zullen heel wat meemaken denken we.
Veel liefs en goeds. We volgend jullie spoor...
Dick en Marry
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan