Van Death Valley naar Las vegas!

Door Sandra Andrae - A long time ago

Hallo iedereen,

Vanuit Lone Pine zijn we eergisteren naar Furnace Creek gereden (onder het genot van de daar beschikbare radiozenders: Country of Gospel), waar we uiteindelijk een overnachting hebben genomen in de Furnace Creek Ranch (goede kamer, slecht ontbijt). Vervolgens hebben we alvast het één en ander bezichtigd in de buurt, zoals de zoutvlakte bij Badwater (heeeeettttt dat het was) en een verlaten Borax mijn. De volgende dag hebben we nog een paar spectaculaire uitzichten bewonderd en ik heb met name genoten van de prachtige kleuren die de bergen daar hebben (zoals te zien bij Artist's Palet).

Daarna was het nog maar twee en een half uur rijden naar Las Vegas, waar wij voor de twee nachten die we nog niet voorzien hadden het Monte Cristo Resort & Casino hebben genomen. Mark heeft overigens de tocht van Lone Pine naar Furnace Creek en vervolgens nog voor een groot deel naar Las Vegas voor zijn rekening genomen. Het is dan ook zeer relaxed rijden met een automaat en cruise control. Ik wil niet meer terug naar mijn kleine boodschappencarretje zonder stuurbekrachtiging!

Las Vegas is zoals de meesten van jullie wel weten eigenlijk niet te beschrijven en moet ondergaan worden. We hebben gisteravond al onze ogen uitgekeken en, na een lekker diner in een Japans restaurant, genoten van de fonteinen van de Bellagio. Vanuit onze kamer hebben we een leuk uitzicht op de roller coaster van New York New York (een een aantal zeer grote parkeerplaatsen, maar daar hebben we het maar niet over).

Vandaag hebben we gelijk een vliegtocht naar de Grand Canyon genomen, want deze wilden wij uiteindelijk toch niet missen. Het was zeer leuk met een zeer klein vliegtuigje te genieten van de prachtige uitzichten en vervolgens nog op ons gemak bij Eagle Point en Guano Point de Grand Canyon te bewonderen. Wat een geldklopperij trouwens die Skywalk bij Eagle Point! Erg leuk, maar je mag niet je eigen fototoestel meenemen en moet dan de foto's die de medewerkers daar van je maken kopen! Dat vonden we allebei onzin en hebben dus lekker buiten de Skywalk onze eigen foto's gemaakt. Point Guano heeft toch de beste uitzichten.

Toen we rond 13 uur weer terug waren zijn we gelijk ons bed ingedoken voor een hard nodig dutje, want we moesten toch wel erg vroeg opstaan en hadden onze energie nodig voor gokken (Mark) en shoppen (ik). We hebben vanavond heerlijke hamburgers gegeten bij de Burger Bar en hebben ons al voorgenomen nog zeker één keer hier te eten voor we moeten vertrekken, want dit is een absolute aanrader. Daarna zijn we ieder voldaan onze weg  gegaan. Mark is nu nog bezig al zijn geld te vergokken en ik ben ondertussen al weer terug van het shoppen, al is dat alleen maar omdat ik tegen de limiet van mijn credit card zit (oeps).

Morgen gaan we over van Monte Cristo naar de MGM Grand en gaan tussen uit- en inchecken ook gelijk de Hoover Dam een bezoek brengen.

Groetjes,
Sandra

Reacties

Daddy A long time ago

Tja, het leukste moet je voor het laatst bewaren, vergeet niet met de lift van Stratosphere, aan het einde van de strip, naar de top te gaan. En Mark, ik betaal het rondje in de carrousel, wel bewijs met foto natuurlijk.
Jongens, veel plezier de laatste dagen, snik/snik. We zijn benieuwd naar alle foto's die jullie niet hebben geplaatst op deze site.

San, misschien een deal met Mark om de winst uit te geven in het Outlet Centre?

dick en marry A long time ago

Wat een prachtige trip maken jullie! Ongelooflijke ervaringen...Hoe kun je dit allemaal verwerken? Hopelijk komen jullie niet geheel en al berooid terug uit de States!! Maar voorlopig eerst nog genieten!
We reizen mee...!
Liefs en groetjes, Dick en Marry
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!