!ste Dag in San Francisco

Door Peter Jacobs - 27-08-2012 04:34

gister middag na een prachtige rit over highway one (Pacific highway) aangekomen op tussenstop Salinas is niet veel te doen in de buurt maar om even uit te rusten van de indrukken van de dag zeer geschikt. Maureen heeft haar dierenliefde ook weer even kunnen uitleven want tijdens een stop langs de zeel kwamen er hele hoorden eekhoorns om brood bedelen nou dei kwamen echt niks tekort en er werd ook al geeekhoornd (gehamsterd) voor de aankomende winter.

 

Van ochtend betrekkelijk vroeg op pad gegaan vanuit Salinas naar San Francisco,7:00uur vertrokken Maureen was om 4 uur al wakker.Eerst maar even de Camping opgezocht en daar koffie gedronken daarna met het huis naar het metrostation en met de metro naar downtown frisco (Powelstreet) en bij de VVV een 3 dagenkaart voor het stads openbaar vervoer gekocht. Vanaf Powelstreet konden we met de Cablecar naar fishermanswarf maar dan moest je wel ff in de rij (klein uurtje) maar zeer de moeite waard. op de werf eers maar wat gegeten en ons toen opgemaakt om een rondvaart in de baai te maken naar de Golden Gate bridge en Alcatras bootje lekker klein en de foto's heel erg mooi.

Helaas is de internet verbinding te langzaam of te overbelast om ze naar het blog te downloaden maar dan moet je maar eens komen kijken als we terug zijn.

morgen nog een dagje Frisco (frisco komt trouwens van "het is fris Coos)"dus waren we blij dat we onze softshells en de Pully's ingepakt hadden, dus voor ons al een end minder koud.

Reacties

Elly Lindhout 31-08-2012 09:38 {{button-9791}}

Hoi Peter,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt een mooie plaats uitgezocht (Las Vegas)Maureen ook van harte gefeliciteerd met Peter. Maak er een mooie dag van......
Groet, Elly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan