!ste Dag in San Francisco

Door Peter Jacobs - A long time ago

gister middag na een prachtige rit over highway one (Pacific highway) aangekomen op tussenstop Salinas is niet veel te doen in de buurt maar om even uit te rusten van de indrukken van de dag zeer geschikt. Maureen heeft haar dierenliefde ook weer even kunnen uitleven want tijdens een stop langs de zeel kwamen er hele hoorden eekhoorns om brood bedelen nou dei kwamen echt niks tekort en er werd ook al geeekhoornd (gehamsterd) voor de aankomende winter.

 

Van ochtend betrekkelijk vroeg op pad gegaan vanuit Salinas naar San Francisco,7:00uur vertrokken Maureen was om 4 uur al wakker.Eerst maar even de Camping opgezocht en daar koffie gedronken daarna met het huis naar het metrostation en met de metro naar downtown frisco (Powelstreet) en bij de VVV een 3 dagenkaart voor het stads openbaar vervoer gekocht. Vanaf Powelstreet konden we met de Cablecar naar fishermanswarf maar dan moest je wel ff in de rij (klein uurtje) maar zeer de moeite waard. op de werf eers maar wat gegeten en ons toen opgemaakt om een rondvaart in de baai te maken naar de Golden Gate bridge en Alcatras bootje lekker klein en de foto's heel erg mooi.

Helaas is de internet verbinding te langzaam of te overbelast om ze naar het blog te downloaden maar dan moet je maar eens komen kijken als we terug zijn.

morgen nog een dagje Frisco (frisco komt trouwens van "het is fris Coos)"dus waren we blij dat we onze softshells en de Pully's ingepakt hadden, dus voor ons al een end minder koud.

Reacties

Elly Lindhout A long time ago

Hoi Peter,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt een mooie plaats uitgezocht (Las Vegas)Maureen ook van harte gefeliciteerd met Peter. Maak er een mooie dag van......
Groet, Elly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!