Onderweg van Las Vegas naar Hatch Utah

Door Peter Jacobs - A long time ago

Vanochtend na het inkopen en tanken rond 10.00 uur vertrokken richting Hatch 354 km.
Weer een prachtige route. In het begin heb ik zelf (maureen) gereden. Op een gegeven moment kwam er teveel wind en heb ik het stuur overgedragen aan Peter. Eerste stuk was alleen maar een Interstate weg. Hierna weer de Rocky Mountains in. De bedoeling was om ook naar de Hoover-dam te gaan maar dat was teveel om. Zion Naitonal Park is ook niet door gegaan vanwege een waarschuwing op de radio voor zeer zware onweersbuien en dit werd afgeraden. Dus rechtstreeks naar Hatch staat Utah. Zion gaan we denk ik morgen doen als dit verantwoord is. Rond 15.30 uur aangekomen op onze Riverside RV Resort. Dit is geen KOA camping. Verschil is te zien.
Het lijkt hier wel uitgestorven. We zitten in de Middle of Knowhere, ha, ha. Gelukkig voldoende bevoorrading bij. Geen goede bereik voor de telefoon en weinig bereik voor je Internet.  Hier blijven we dus 3 dagen. Verschil in temperatuur kun je goed merken. Maureentje had het weer koud,hi,hi. Vegas was het 35 Gr. en hier boven in de Mountains een heel stuk minder. Wij zitten op zo'n 2500 mtr. hoog. Veel natuurgebied. Vandaag gaan we naar Bryce Canion. Wordt vervolgd.
 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!