onderweg op Historic "route 66"

Door Peter Jacobs - A long time ago

Na de vogelvlucht door de canyon was het weer tijd om een stukje te verplaatsen naar Lake Havasu. Omdat we toch al over de betaalde Mijlen heenzitten besloten (was allang het plan) om 100 mijlen Old Route 66 tussen Seligman(waar men is begonnen met de aanleg) en Kingmann ja dat was weer heerlijk nostalgisch en de bedrijfjes die er langs zitten doen er ook alles aan om dat nostalgische te behouden (zie foto's) En Theo zoals de Foto uit Kingmann laaent zien zijn deze Corvettes hier niet duur. Het landschap was wat minder (een beetje weide en verder Desolaat) maar het leven langs Route 66, de gehuchtjes, verlaten benzine pompen en drugstores prachtig!! Daarna aangekomen in Lake Havasu, Bloedheet (35 graden) en weer moe maar voldaan de planning voor de rest van de week tot donderdag doorgenomen.

Nou en tot morgen of vanavond dan maar weer, waarschijnlijk uit Joshua Tree!!!

Reacties

Sabine A long time ago

Klinkt goed allemaal, veel plezier!

Sabine

Grace Bonte A long time ago

Hello,young lovers!!
Ik ben in mijn gedachten weer met jullie meegaan reizen.Het ziet er indrukwekkend uit.Thats the way I like it. Zo nu op naar Joshua Tree!!Thats the place to be,have a nice trip ( go for it ).
By,By, Sweethearts.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!