Terug naar de bewoonde wereld

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago

Dag lieve mensen,

We zijn lekker op tijd wakker, ontbijt was gisteren al gekocht in de supermarkt. En maar zo snel mogelijk on the road na een telefoontje met het thuisfront.

Op weg naar Tadoussac. Janet reed eens voor de verandering en na een goeie 3 minuten na Tadoussac hield de weg opeens op. Grote verbazing, maar op de kaart zagen we al gauw dat hier inderdaad geen brug ofzo over het riviertje ging, dus maar weer eens op een ferry. Nou.....pontje kunnen we wel zeggen. Na 5 minuutjes waren we er ook alweer.

We gaan vandaag op weg naar de kloof van Anne (Canyon Saint Anne) Sensationeel zegt de folder! Na ja, er stond maar 1 bordje, die we dus hard voorbij sjeesten! Gelukkig komt er altijd wel weer een punt waar we kunnen keren, dus geen paniek en gewoon door rijden tot dat kan. Zo nuchter zijn we inmiddels wel geworden, anders kost alles teveel stress!cool

De kloof zelf was mooi, we kunnen niet anders zeggen, een indrukwekkende krachtige waterval met kloven in rotsen die imposant zijn. Er waren nog jonge stervelingen die de rotsen beklommen met begeleiding of met een kabelbaan abseilden, maar dat kunnen onze magen niet hebben. Een achtbaan kan ons in het echte leven al niet bekoren namelijk.

Daarna was het slechts een kwestie van kilometers maken, rond 15,00 uur om Quebec heen was een uitdaging, maar we hebben het gered. We zijn nu in "Trois Rivieres. Lekker hotel , zoals het hoort smiley, midden in het centrum.

Onderweg hebben we prachtige dingen gezien,regen gehad en natuurlijk weer eens een bakkie bij Tim Horton genomen.


Met excuses voor het japanse achterwerk

BMW (Beste Maar Weer), Janet en Ageeth

Reacties

Henk A long time ago

Die Tim verdient wel goed aan jullie ... maar goed dat er monopoly-money is ...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!