Nachtelijke escapades naar de zon

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago

Zoals we gisteren al zeiden: de warmte bij de Atlantische oceaan smaakte naar meer. Aangezien er blutweer wordt voorspeld in en om New York, Cape Cod e.d. hebben we ons door Steve laten uitleggen, dat je ‘s nachts het best naar biijvoorbeeld Virginia-beach kunt rijden (onder Washington) dat is dus was we nu aan het doen zijn. Overdag hadden we vrijwel niets gedaan namelijk….. Bij Concord hebben we van 11 tot 16 weer eens bij een RV repair gezeten, Het enige wat we daar mee opgeschoten zijn, is dat het binnen niet meer lekt…..

Daarna heeft Erwin bij de Dyno nog wat draden laten nakijken en heeft er supermagnets gekregen voor zijn vermogentestbank en dan zijn we om 17 uur vertrokken naar het zonnige zuiden. Dus tijdens jullie nacht en onze nacht waren wij aan het rijden en als je dit leest liggen wij waarschijnlijk een tukkie te doen!

Het is nu 1 uur ‘s nachts als dit eerste stukje geschreven wordt en we zijn nu bijna op de I 81, dat is de weg die er ons naar toe moet brengen. Het rijdt heerlijk. We eten nu een soepie met de deur open, het voelt hier al lekker.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tegen half 4 hebben we aangemeerd op een rustplek en even een klein tukkie gedaan. In de regen en met wat bijgeluiden van alle vrachtwagens om ons heen. Tegen elf uur zijn we verder gereden naar Virginia, waar we in het Front Royal RV parc een plekje hebben gevonden, aan de voet van een bergketen onder de rook van Washington DC. Hier wordt het w.s. morgen wat beter weer. Even rust nu en bijkomen van een lange nacht! Bij het weer past chili concarne, dat gaan we straks maar eens in elkaar flansen. Op tv is een antieke film (soort van How the west was won) die kunnen we nog net volgen. Straks nog douchen en dan met de kippen op stok!

En ja hoor, onze relatie is erg goed bestand tegen deze vakantie het is een echte aanrader voor iedereen. De ontspanning, het plezier en het samen genieten wint het echt wel van al die materialistische tegenslagjes! Kijk zelf maar:

Tot een volgende keer dan maar weer!

 

Reacties

Henk A long time ago

Fijn zo'n ACTIEVE vakantie ...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!