Van Torrey naar Bryce dag 15

Door Hannie Hofstee - 03-08-2012 15:48

Goede middag nederland

 

We zijn net wakker hier. Ik (Hannie) heb geprobeerd om voor jullie een paar foto's te platsen maar het internet is hier zo zwak, het lukt gewoon niet.sad Her was vanacht maar acht graden en nu waait het hard .Het is nu nog harde wind.Vandaag rijden we naar Bryce. Jullie kunnen er later meer over lezen. Tot later dan.

We rijden in het Dixie National Forest, het is bosrijk en we zien mooie vergezichten. Op een gegeven moment zitten we meer dan 3000 meter hoog. Men zegt dat dit de mooiste straat van amerika is. Overlooks laten zien hoe hoog je zit. Het is adembenemend mooi . Nadat we Dixie National Forest hebben veerlaten komen we ook weer in een ander landschap. Grand Staircase Escalante . Op een mooi overlook drinken we koffie. Het is toch prachtig dat zoiets kan , stoppen langs de straat en koffie drinken. Daar krijg je gratis uitzicht op een mooi landschap. We hebben nu al 183 km gereden en nog geen supermarkt gezien. Hoe doen deze mensen hier de boodschappen. We rijden Dixie Forest weer in maar we komen nu van een andere kant binnen. Dat is wel een beetje vreemd. Maar op een gegeven moment herken je wel de omgeving van vier jaar geleden. Eerst rijden we helemaal naar het eindpunt van het park en rijden dan weer terug om de uitzichtpunten te bekijken.

Onderweg lopen reeen langs de weg . We stoppen natuurlijk om ze op de foto te zetten. Shipmans  zie je hier bij de vleet.

Sommige gaan er gewoon voor zitten om op de foto te komen. Prachtig gewoon. Er heeft hier een groote bosbrand gewoed, vele hektare bos is in vlammen opgegaan. Zonde. Je kunt het zien , er zijn vele platsen zwart verbrand.Ik vermoed dat de bosbrand van vorig jaar was, want de grond is al weer een beetje groen . Bij de campground checken we in en wat blijkt, onze plaats is bezet. Nu zitten we twee plekken verder , ook met een mooi uitzicht.

Vanavond is er een rodeo maar we zijn te laat om te gaan kijken, we moeten nog eten . Hier is de temperatuur wat aangenamer . Ik weet niet hoeveel graden maar geen  37 tot 40 graden . hihi.

Morgen kan ik jullie niet vertellen wat we gedaan hebben , we hebben morgen geen internet in Grand Canyon .wink Dus moeten jullie zich een dag gedulden. Dat kan toch zeker he ?

Reacties

roy 03-08-2012 15:52

Ja dat is jammer, volgende keer beter. veel plezier, anja en arnoud en de kids zijn bijna thuis ok. groetjes liefs roy

moeke 03-08-2012 17:18

heel veel plezier tot later dan lukt het wel met de foto's hi hi hi liefs xxxx

De de vriesjes 04-08-2012 23:29

Hoi paps en mams,
Ik heb ff de site bekeken,maar wat hebben jullie het
Weer mooi,prachtig om te zien,laat staan als je er echt bent!!!!!
We zijn weer goed thuis gekomen en hebben het mooi gehad.
Met de jongens gaat alles goed,hebben genoten op de camping.
Nou heel veel plezier nog ,genieten!!!!!!!
Love jullie, dikke kus van ons x x x
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan