Pismo Beach dag 25

Door Hannie Hofstee - A long time ago

 

 

Vandaag  hebben  we een dagreis van 319 kilometer voor ons liggen. We zijn net van de campground gereden en wat denk je , zien we drie beren ( moeder met twee jonkies) de weg oversteken.

Dat was zo bijzonder, we hebben er geen woorden voor. Hebben zolang gewacht en gehoopt.   We rijden langs Squaw Valley en dan links af de 63 op. Maar het duurt eerst anderhalf uur voor we er zijn. ( 45 mile) . Als we op de 63 zijn zien we weer veel fruitbomenplantages. Zover als je kunt kijken alleen maar fruit. Op de 41 Drinken we koffie en dat is op de plek waar James Dean omgekomen was in September 1955.

Daar is nu een monument, ter nagedachtenis. Hij is hier met zijn Porsche frontaal  een tegenligger  gebotst. Van hier is het nog 94 kilometer tot Pismo Beach. We dachten dat het hier wat koeler zou zijn, maar het is weer heet.crying In Pismo Beach aangekomen is het inderdaad wat koeler, 26 graden. Maar s ’avonds  koelt het toch behoorlijk af , !8 graden. Ik (Hannie) heb het koud.

Reacties

Martin en Roos A long time ago

Hoi Hans en Hanny
Wij willen jullie bedanken dat ook wij met jullie mee mochten reizen op jullie mooie avontuur door amerika.
Wat voor de thuisblijver zo leuk is dat jullie verhalen en foto's weer anders zijn dan die van Geert en Elly en dat maakt het voor ons extra leuk. zal het volgende week vreselijk gaan missen.Wij wensen jullie nog een paar mooie dagen in LA en kom goed en gezond weer terug in tukkerland. lieve groetjes xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!