Thuisreis dag 28

Door Hannie Hofstee - 20-08-2012 13:41

 

Inmiddels zijn we weer thuis.Maar om het verhaal kompleet te maken wil ik (Hannie) toch het laatste bericht schrijven.We zijn om 05:00uur vertrokken uit het hotel in Los Angeles Met de shuttle werden we naar het air port gebracht.

De eerste vlucht ging naar Washington. Daar hoevden we de koffers gelukkig niet ophalen, die gingen gelijk in het volgende vliegtuig. Het wachten duurt altijd lang, het andere vliegtuig had vertraging. Een half uur later konden we toch vertrekken.

Deze vlucht vlogen we de nacht in, maar slapen was er niet bij. af en toe een beetje dommelen. S'morgens om ong. 07:00 uur landen we op schiphol. de koffers ophalen van de band en naar de trein.

Tot onze verrassing staan Arjan, Mellanie en Sophie ons op te wachten. Dat was een leuke verrassing. Samen even lekker koffie drinken. Dan met de trein naar enschede. Met de intercity Gaat het nog wel vlug. In almelo stappen we uit en nemen de stoptrein naar Enschede. We willen in Drienerlo uitstappen omdat het daar rustiger is. OOk daar werden we verwelkomt door onze Kinderen.heart OOk onze kleinkinderen waren aanwezig. Het was een emotioneel weerzien..Bij deze willen wij Geert en Elly bedanken voor de geweldige vakantie. Het is er weer een om nooit te vergeten. Ook willen we de thuisblijvers bedanken voor de leuke reacties op onze site. Dank jullie wel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan