Nog 6 weken.......

Door Fam de Jong Vijfhuizen - A long time ago

Nog 6 weken te gaan……………. We hebben de afgelopen maanden/weken weer heel veel gelezen en voorbereid.

Zo hebben we de kaartjes voor een bezoek aan Alcatraz besteld. Als je die daar ter plekke in het hoogseizoen koopt is het uitverkocht en ben je over drie weken weer aan de beurt. Da’s lastig als je drie dagen later weer doorreist.

Verder staat er in San Fransisco een paar uur in the Stoneridge Mall ingepland, tja met twee pubers ontkom je daar niet aan (en om eerlijk te zijn….voor ons is het ook geen straf hoor). Abercrombie here we come!!

Ook gaan Suus en ik  paardrijden als cowgirls door de Bryce Canyon. Voor twee paardenliefhebsters waarvan de oudste is opgegroeid met westerns is dat een must. En terwijl de dames te paard zitten gaan Pé en Niels quadrijden (wat is Niels blij dat ie de 16 al gepasseerd is, mag ie zelf rijden).

Een paar dagen later gaan we achterop een pick-up-auto bij de indianen naar de Upper Antelope Canyon. Een hele smalle kloof waar je schitterende foto’s kunt maken. Verder staat er een honkbalwedstrijd van de Los Angeles Angels en de Universal Studio’s op het program.

Afgelopen week hebben we de vliegtickets ontvangen, samen met de vouchers van de hotels waar we zullen slapen. Ook hebben we de papieren van de huurauto in huis en zijn de Esta’s (visum) aangevraagd en goedgekeurd. Het wordt nu echt echt….

Gisteren hebben we het Kruidvat leeggekocht, van zonnebrand tot diarreeremmer tot ibuprofen. Beter mee verlegen dan om verlegen.enlightened

De komende weken gaan we besteden aan het verzamelen van alle mee te nemen spullen, elke keer weer wat. We moeten tot het laatst toe nog (veel) werken dus de boel een beetje verspreiden geeft een hoop rust. En ach, het is ook weer een vorm van voorpret. Het is toch een heel andere vakantie dan met de caravan die we altijd zo goed als klaar en gevuld zo uit de stalling kunnen halen.

Alleen Niels zijn kleding wordt last minute…. Hij komt zaterdagavond terug uit Blanes en maandagochtend om 7 uur moeten we op Schiphol zijn. Dat wordt, naast het wegbrengen van Yoppe en Macho, wassen, wassen en wassen zondag.

To be continued…..

Reacties

Miek A long time ago

Jemig de pemig, wat n voorbereiding jongens, aan alls wordt gedacht! Nog 6 weken....spannend hoor. We zien elkaar nog gelukkig met de verjaardagen zeker, liefs miek

Mama A long time ago

Spannend he`allemaal. Vergeet niet de koffer op te halen!!!!!

Ingrid A long time ago

Fijn om de aftelling mee te maken naar de dag dat Macho komt :-)

Miebeth A long time ago

Wat een voorbereidingen, jullie kunnen morgen weg.......Niks meer aan doen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!