Zeedag

Door Peter de Groot - A long time ago

 

Zeedag

 

Spreekt voor zich. De hele dag op zee, heerlijk weer. Bijna strak blauwe lucht en veel zon.

Na het ontbijt in het restaurant naar het dek. Het restaurant beviel ons minder goed dan het ontbijtbuffet. Je zit bij onbekende mensen aan tafel en het gesprek liep niet. Dat was minder leuk. Het eten was prima, de croissants waren zelfs nog warm.

 

Maar goed, vroeg op het ligbed en de hele dag in de zon gelegen. Afgewisseld met eten (lunch) en zwemmen. Gea is nog gaan kijken bij het maken van ijssculpturen. Dat was knap. Vanavond zijn deze in de buffetrestaurant te zien.

We zijn beiden lekker gekleurd, rood-bruin, dus de komende dagen goed smeren.

 

Vanavond is het weer gala-avond, dus in nette kleding aan het diner.

Voordat we aan tafel gingen, zijn we naar het theater geweest. Hier werd de fare well show gegeven. Zang, dans en acrobatiek. Het zag er allemaal fantastisch en spectaculair uit. De animatie in het theater is, dat vinden wij dan, van goed niveau. Het theater en de aankleding, zowel stoelen als installaties, komt zeer professioneel over. De shows zijn niet te lang, ca. 45 minuten. Maar zo houd je tijd over om nog wat te zitten of rond te lopen.

Het diner was ook een soort afsluiting. Aan het eind liepen de obers en koks rond. Dat schijnt traditie te zijn.

‘s Avonds nog rondgelopen. Om half twaalf ging het buffet open. Je kunt hier blijven eten. Er waren mooie sculpturen gemaakt van groenten, fruiten. Ook van ijs en boter zijn prachtige dingen gemaakt..

 

Nog twee dagen en dan zit het erop! Jammer, we vermaakten ons geweldig en zagen tot nu toe heel veel. Maar het is ook fijn om weer naar huis te gaan naar kinderen en Jesper. Storten we ons weer in het Sinterklaas en Kerstfeest.

 

Morgenochtend zijn we in Cozumel, Mexico.

Benieuwd hoe dat zal zijn!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!