Laatste zeedag

Door Peter de Groot - A long time ago

 

Laatste zeedag

 

Helaas, aan alle leuke dingen komt een eind, dus ook aan onze cruise. De afgelopen dagen werd er al naar toe gewerkt door de “laatste” show, het “afscheid” van koks en obers in het restaurant enz.

Vandaag lekker op dek gelegen. Het was wat winderig maar wel lekker. Omdat we al behoorlijk verkleurd zijn (lees ook wel wat verbrand) zaten we wel zoveel mogelijk uit de zon. ’s Ochtends ben ik nog naar de informatie voor het afmeren geweest. Het is allemaal strak georganiseerd. Moet ook wel als je in korte tijd ruim 3000 gasten van boord moet krijgen.

 

Na de lunch lagen we op het achterdek. Daar was erg weinig wind en veel zon. En een prachtig uitzicht op het water.

Het enige opwindende was de “aanval” van een jager van de Amerikaanse luchtmacht. Tot 3 keer toe laagvliegend over het schip. De laatste keer met de nabrander, dat maakt zeer veel lawaai. ’s Avonds de zonsondergang gezien. De laatste 5 minuten zakte de zon snel weg. Daarvan hebben we prachtige foto’s gemaakt.

 

Toen naar de hut en koffers pakken. Dat nam nog de nodige tijd. Gelukkig hebben we nog een tussenstop in Miami. Dan kunnen we de toilettassen ook nog inpakken.

Helaas hadden we geen tijd meer om naar de laatste show te gaan. Later hoorden we dat het alle hoogtepunten waren, dus echt veel misten we niet.

Lekker gegeten en nog de nodige rondjes gelopen, We zaten nog even in de Zebrabar om onze laatste  cocktail. (Virgin Pina Colada.)

Naar de hut en de laatste zaken klaar maken. De koffers moesten naar de gang want deze zouden dan ’s nachts opgehaald worden en al van boord gebracht na het aanmeren.

 

Morgen gaan we naar Miami.

 

 

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!