Afmonsteren

Door Peter de Groot - A long time ago

 

Afmonsteren!

 

Om 6 uur ging de wekker. Je moest uiterlijk half acht van de kamer. En er moet altijd nog het nodige gedaan woorden. Dus douchen en zo. Daarna alles klaarmaken en aan het ontbijt. Het viel op dat het erg rustig was.

 

Om half acht naar het verzamelpunt voor het afmonsteren. Disembarkation noemen ze dat. Het was druk met ca. 300 Nederlanders. Nog even Coby en Bart opgezocht en goede reis gewenst. We trokken tijdens de cruise met elkaar op en dat was erg gezellig. We hadden ook veel lol met elkaar. Bart en Coby bedankt!

 

Al met al moesten we nog tot ca. half tien. Toen in colonne naar de vertrekhal, koffers halen en aansluiten in de rijen bij de Immigratie. Gisteravond nog de nodige formulieren ingevuld. Bleek uiteindelijk dus niet nodig. In de rij bleek dat niet iedereen het zg. Immigratiefomulier had gekregen. Als je dat niet kunt tonen, moet je weer achteraan in de rij. En die was toch lang!!

 

Na ruim drie kwartier door de Immigratie. We troffen een aardige beambte. We spraken later met anderen en die werden uit de rij gehaald omdat ze niet het juiste formulier hadden. Ging allemaal erg moeizaam bij hun.

 

Op het parkeerterrein opgewacht door de reisleiding van BBI en in de bus naar Newport Beach Resort.

Ligt aan Miami Beach. Groot hotel met allerlei faciliteiten, ook internet. Dus nu de site bijwerken van gister en vandaag. En even de nodige contacten leggen met de kids.

We zitten op het balkon van onze kamer met uitzicht op zee. Morgen kunnen we ontbijten in de zon! De kamer is erg ruim met 2 slaapkamers, een lekkere zitbank en uiteraard douche/bad met whirlpool. Drie grote flatscreen tv’s. Helaas zitten we hier maar 1 dagje.

We gaan de rest van de dag nog genieten en ons klaarmaken voor de reis naar huis.

Onze vakantie was geweldig maar we hebben nu ook wel weer zin om naar huis te gaan. Zien we jullie allemaal weer en we zijn benieuwd naar de reactie van Donya.

Zaterdagmiddag komt Sinterklaas aan. Is wel even wennen aan die gedachte hoor. We zitten hier in de stralende zon bij ruim 30 graden!

 

Morgen naar het vliegveld, er rijdt een shuttle dus dat is weer makkelijk.

Ga ik later (zondag of zo) de site afmaken met nog foto’s en het laatste reisverslag.

 

Wij willen in ieder geval iedereen bedanken voor zijn of haar reactie. Dat is toch heel leuk om te lezen!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!