donderdag 29 december 2011

Door Fam. Vermeltvort - A long time ago

Donderdag, eind van de ochtend,  zijn we vertrokken richting Schiphol om de vlucht van 17.45 uur te nemen. Om naar de USA te kunnen vliegen moet je 3 uur van tevoren aanwezig zijn. We zijn dus zo als altijd, ruim op tijd aanwezig. We printen de instapkaarten uit en gaan richting de 1e controle. Echter.......vlak voordat we aan de beurt zijn, ontdek ik onderaan het wiel van mijn koffer een vastgelopen trekkoordje (Je kent ze vast wel,  twee eindjes touw met daar tussenin een knappertje) na veel gepruts krijgen we 'm eruit, zonder knallen. Misschien hadden we  anders in een ander soort "accomodatie" op Schiphol Oud en Nieuw kunnen vieren.

De vlucht is redelijk rustig verlopen, je vliegt toch op een hoogte van 10.972 meter met - 52 gr. via Engeland, Ierland dan de grote plas over, het zuiden van New-Foundland en wat zijn de steden Boston en  New-York toch geweldig mooi by night. We landen om even over acht, en na de nodige controles van vingers, duimen, foto's, bagage, formulieren en wel 3 x keer de vraag, waar ga je heen, wat kom je doen, hoe lang blijf je, hoeveel geld neem je mee enz. mogen we dan toch opnieuw het land in. 

We halen de bagage op en na nog een controle staan we al snel buiten. Wat een mensen, herrie, getoeter van yellow cabs en noem maar op. We gaan in de rij staan om een taxi te krijgen, ik voeg per ongeluk verkeerd in, in de rij en krijg een kannonade aan scheldwoorden van een vrouw na mij. Ik laat haar hoffelijk voor gaan en blijf een Hollandse ( doe toch niet zo moeilijk) De taxi scheurt ons in een half uur door de stad naar ons hotel (het is 35 km vanaf JFK) . Het is inmiddels 22.00 uur 's avonds, bij jullie is het 4.00 uur 's nachts. We gaan maar direct slapen, we hebben een ruime kamer, wi-fi- , permanent koffie (dus wat wil een mens nog meer). 

Tot het volgende bericht.

 

 

Reacties

Zaiya A long time ago

Very valid, pithy, scucnict, and on point. WD.

kuzvbv A long time ago

9W0NPT vqsaswpqryiz

zpuytqftrci A long time ago

J1GyFN hgdjhthpcvca

tobmbzzbl A long time ago

NuDks0 , [url=http://ctehztdrqpvn.com/]ctehztdrqpvn[/url], [link=http://tfkvvbtdsrkc.com/]tfkvvbtdsrkc[/link], http://kvfkarrypdgr.com/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!