Vrijdag 30 december

Door Fam. Vermeltvort - 31-12-2011 04:56

We zijn op tijd wakker en niet veel later wordt er een krant onder de deur door geschoven. Ontbijten doen we niet in het hotel, je kunt op iedere straathoek je breakfast kopen. Vandaag komen we uit bij Buck Stars.

We lopen daarna  richting Central Park en kopen bij een metrostation tickets voor 7 dagen, een andere keus is er niet of het worden dagtickets en dit is voor ons geen optie.

We besluiten eerst naar het vliegdekschip de "Intrepid"  ( de onverschrokkene) te gaan.  Deze ligt aan pier 86 in de Hudsonriver. Hij heeft tijdens de 2e wereldoorlog zijn diensten bewezen. Van submarine tot  Concorde hebben we bekeken. Daarna slenteren we naar Time Square (aan het eind van de dag merk je pas hoeveel je hebt gelopen.) Time Square is een en al lichtreclame, overal zijn ze bezig om dranghekken en podia te plaatsen. Er staan al veel televisiemasten met bijbehorende wagens. We lopen veel, dus tussendoor maar even naar het hotel om te rusten en daarna richting Broadway. Het is er verschrikkelijk druk, maar gezellig. John en ik gaan een grote M&M winkel in en vergapen ons aan meters hoge buizen met M&M's in alle kleuren van de regenboog. Je mag zelf je zak vullen (en betalen ook) er staan rijen wachtende voor ieder buis (wel 30) Een gevulde zak kost al gauw  24 dollar. Wij lopen maar door. Morgen weer vroeg op.

                                                                                                          

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan