Koffer is er weer

Door Ab Hofman - A long time ago Het hotel maakte een aantekening in het systeem dat onze koffer vermist was en waarschijnlijk zou worden nagebracht. Het leek meer dan normaal. Veel koffers die zelf reisden dus. We kragen kamer op de 7e verdieping. Aaltje doet de kamer open. Vol bepakking en er ligt iemand in bed. Ole, terug naar de receptie. is een kingsizebed OK? Ja hoor. Aan de straatkant op 6e verdieping nu. Het is avond en er wordt aan de weg gewerkt. Dat zal de hele nacht doorgaan. We krijgen oordopejs. Maar het is niet nodig, we slapen toch wel. Volgende morgen zeer vroeg. Ik lees op internet via het volgsysteem dat de koffer 15 mei is aangekomen en ja hoor hij staat nu in het hotel. We moeten nog wel aantonen dat we het ook wekelijk zijn...Merkwaardig op het vliegveld kun je zo elke koffer meenemen die je zelf wil.

Reacties

harrie A long time ago

Koffers kwijt.
Dat gaat om de FOOI.
daar leven de Amerkinanen van zegt onze Jeroen.
Elke keer als je ergens gaaat eten moet je minstens 20% van het bedrag van de ekening aan fooi doneren zegt Jeroen.
Daar leven ze van.

Als je koffer geleverd wordt verwachten ze ook een fooi. En daarom gaan er veel koffers er dus een dagje langer over doen.

Overstaptijd. Tja kan te kort zijn. En dan is het "rennen"geblazen. Komt ook vaak voor dus advies: Nikes bij de hand houden Aaltje

dag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!