Koffer is er weer

Door Ab Hofman - 16-05-2012 16:48 Het hotel maakte een aantekening in het systeem dat onze koffer vermist was en waarschijnlijk zou worden nagebracht. Het leek meer dan normaal. Veel koffers die zelf reisden dus. We kragen kamer op de 7e verdieping. Aaltje doet de kamer open. Vol bepakking en er ligt iemand in bed. Ole, terug naar de receptie. is een kingsizebed OK? Ja hoor. Aan de straatkant op 6e verdieping nu. Het is avond en er wordt aan de weg gewerkt. Dat zal de hele nacht doorgaan. We krijgen oordopejs. Maar het is niet nodig, we slapen toch wel. Volgende morgen zeer vroeg. Ik lees op internet via het volgsysteem dat de koffer 15 mei is aangekomen en ja hoor hij staat nu in het hotel. We moeten nog wel aantonen dat we het ook wekelijk zijn...Merkwaardig op het vliegveld kun je zo elke koffer meenemen die je zelf wil.

Reacties

harrie 17-05-2012 10:15

Koffers kwijt.
Dat gaat om de FOOI.
daar leven de Amerkinanen van zegt onze Jeroen.
Elke keer als je ergens gaaat eten moet je minstens 20% van het bedrag van de ekening aan fooi doneren zegt Jeroen.
Daar leven ze van.

Als je koffer geleverd wordt verwachten ze ook een fooi. En daarom gaan er veel koffers er dus een dagje langer over doen.

Overstaptijd. Tja kan te kort zijn. En dan is het "rennen"geblazen. Komt ook vaak voor dus advies: Nikes bij de hand houden Aaltje

dag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan