Viva Las Vegas!

Door M.A. Bunnik - 03-05-2012 05:12 Wij zij niet naar Zion nationaal park geweest. Op de website kwamen wij tegen dat in de weg er naar toe een tunnel zit, waar we mogelijk problemen zouden krijgen met het erdoor rijden. Dit hebben we dus maar niet gegokt en zijn naar Cedar City gereden. Dit is een plaats met ca. 21.000 inwoners. Alle straten staan haaks op elkaar. De Main Street is het centrum en vandaar uit lopen de straten op. Wij zijn vanochtend vroeg vertrokken en waren om 12.30 uur in Las Vegas. Wij hebben een camping bij het Circus Circus Hotel midden in het centrum, vlak achter de Strip, dit is 6,4 kilometer gekkenhuis van goktenten, eethuizen en hotels. Vanmiddag hebben we een stukje hiervan gelopen en de rest met de bus gedaan, een dubbeldekker en wij zaten boven voorin, dus we hadden een prachtig uitzicht. Vanavond gaan we hetzelfde doen en dan genieten van alle lichtjes. Morgen gaan we door naar Death Valley.

Reacties

Hans en Jennie 03-05-2012 09:42

Wat een verschil tussen overdag en 's avonds he! Overal gok-automaten tot op de toiletten aan toe.Bestaat hotel Californië nog? Wat een stad!
Goede reis naar Death Valley, ook daar weet je niet wat je ziet.
Reisgroeten Hans en Jennie

Wilma Bol 03-05-2012 17:39

Wat spannend, Las Vegas.
Ik zou zeggen, waag een gokje en wie weet win je zo de vakantie terug:-) Veel plezier, en hartelijke groeten van Albert en Wilma

Sebastiaan 03-05-2012 18:39

Death Valley. Ach, grote zandbak, niets aan.

Gertrud en Huibert 03-05-2012 20:40

Beste Marga en Rinus,

Wat een indrukwekkende contrasten maken jullie mee: enerzijds heel veel goktenten etc.,enorm groot stedelijk gebied, en anderzijds geweldig uitgestrekte, wijdse bijzondere natuur. En dat allemaal binnen een paar dagen/uren met de camper reizend verwijderd! En dan nog wat temperatuurverschillen.
Kunnen jullie nog wel aarden na terugkomst in Voorschoten?

Dank weer voor jullie bericht.

Gertrud en Huibert.

Tom Domburg 04-05-2012 20:57

Beste collega camperaars Rinus en Marga,

Natuurlijk lezen en kijken we over jullie schouders mee en denken dat jullie aan de reis van je leven bezig zijn.
We horen strakkies natuurlijk alle details. Wat een feest!!

Wij staan op dit moment op een SVR -camping bij Venlo en hebben vandaag de Floriade bezocht; gelukkig alleen in Limburg vandaag mooi weer de rest van het land was regenachtig.

Rinus, zou je voor mij 100 dollar in willen zetten in die gokstad? De winst doen we dan Sam Sam/bij verlies ben je ........

Groeten, Tom (en Janny)
M.A. Bunnik 05-05-2012 16:32

Tom en Janny,

Ik ben niet zo'n gokker maar bij een loterij weet ik zeker dat als ik niet meedoe ik altijd eigen geld heb.

Rinus en Marga
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie