New york dag 3

Door Mark en Jennifer - 07-04-2012 23:05 Vandaag zijn we naar Rockefeller center geweest. De ijsbaan ligt er nog steeds! We wilde een kijkje gaan nemen vanuit een grote wolkenkrabber maar 25$ p.p voor even boven op een dak te gaan staan en over de stad te kijken, vonden we iets te ver gaan! Maar maakt ook niet uit je ziet meer van new york vanuit de grond.

We wilde de Abercrombie & fitch winkel bezoeken, maar ook hier bevond zich een wachtrij voor de droomvlucht in de Efteling.. Hebben s' middags heerlijk van het zonnetje genoten in Central park. Ik (jen) voelde me s' morgens al niet zo lekker. Dit werd s'middags alleen maar erger. We zijn terug naar het hotel gegaan en hebben even geslapen. Hierna voelde ik me stukken beter gelukkig. Ik denk dat het de vermoeidheid was.

s'Avonds zijn we door Chinatown & Little Italy gewandeld. In Chinatown nog lekker een bakje ijs genuttigd waarbij we achteraf zoiets hadden, we hadden net zo goed een bakje kunnen bestellen zo veel... Little Italy was niet zo kenmerkend aan de buitenkant van de wijk als Chinatown. Daar had je echt het gevoel alsof je in China was! We waren de enigste Europeanen daar volgens mij.

's Avonds zijn we nogmaals naar Times Square gelopen omdat het de dag van aankomst heel hard regende. Maar wat een billboards! Je weet niet waar je moet kijken. Echt ongelofelijk.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan