Miami Beach

Door Elly Willems - A long time ago Het duiken en snorkelen met de haaien was een belevenis. De haaien kwamen zo dichtbij dat ze Ton aanraakten. Het waren er wel 25. We hebben ook een dag Nassau verkend en het piratenmuseum bekeken, en ook local food gegeten, wat niet zo'n succes was. De mensen op de Bahama's zijn erg vriendelijk, ze maken op straat zomaar een praatje met je en bieden je zomaar aan mee te rijden als je op straat loopt. We zagen er waarschijnlijk wel moe uit! Maandag zijn we weer vertrokken en voor 2 nachten neergestreken op Miami Beach. Ocean Drive viel ons een beetje tegen, net Valkenburg maar dan met wat exentriekere mensen. Verder zijn we lang bezig geweest om voor de rest van de vakantie telefonisch en op de IPad via internet bereikbaar te zijn, dat had veel voeten en dollars in de aarde. Morgen gaan we de RV ophalen, onze camper van 25 feest, we zijn benieuwd!

Reacties

Gerdien A long time ago

Goeie reis.

JOHAN EN MIEKE A long time ago

LEUK OM JULLIE ZO TE KUNNEN VOLGEN, DOE RUSTIG AAN EN BEN BENIEUWD HOE HET VERDER GAAT. GROETJES.

Maria Arts A long time ago

Haaien....toch wel eng....was je niet bang Ton?? succes met de Camper... groetjes...

gerard en wilma A long time ago

spannend allemaal. wel erg dichtbij die haaien!!! maar ik ben ook gaan wrakduiken gisteravond (had je niet gedacht hé, Naar de titanic in 3D. ook mooi! maar ik ben toch wel een beetje jaloers op jullie. geniet ervan en leuk om alles te lezen. groeten gerard en wilma

willem en monic A long time ago

de rivierkreeftjes in de groene heuvels zijn al een hele belevenis.
leuk om te lezen hoe jullie genieten.
groetjes monic

Theo van Santen de Hoog A long time ago

Toch heb ik liever de gerookte zalm van Appie Hein maar je mag best een haaitje voor me meenemen. 28 centimeter want mijn pan is niet groter.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!