Homosassa, de mannatees 28-29 april

Door Elly Willems - 29-04-2012 03:20 HOERA, TON IS JARIG, HIJ WORDT 61. Het is de bedoeling dat we rond half zeven naar de rivier gaan om te kijken of we manatees zien. Het is 7 uur geworden, maar evenzo goed van ons. Het was al lekker weer maar helaas, geen manatee te zien. Bij het ontbijt de e-mails bekeken, verschillende mensen hebben Ton via de mail gefeliciteerd, heel leuk. Tegen 10 uur gingen we naar het Ellie Schiller Homosassa Spring Wildlife State Park, dat vlakbij onze camping lag. Het is een soort "Lenie 't Hart" van Florida. Het heeft een opvangcentrum voor gewonde West Indian manatees, die als ze opgeknapt zijn weer vrij gelaten worden. Hier konden we de zeekoeien op ons gemak bekijken. Ton wilde met de manatees gaan duiken, maar dat mocht niet, de zeekoeien schijnen niet tegen de bubbels te kunnen.

Reacties

Louis Waijers 29-04-2012 19:40

Hallo daar , wel ver weg maar niet vergeten.
Elly, hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Ton.
Ton Proficiat!

tante José 30-04-2012 17:39

Nou, dat ziet er prima uit. Jullie hebben al heel wat gezien en beleefd. Ga zo door, ik hoop naderhand via de foto's nog wat mee te kunnen beleven. Hele fijne dagen wens ik jllie nog.Groetjes tante José

Jan en Gerdien 30-04-2012 20:37

Goed om te lezen dat jullie het mooi vonden. Ook genoten van de mannatees? Wat een " dotjes" zijn het hè!
Oei, het belangrijkste bijna vergeten.....Ton, alsnog van harte proficiat met je 61e verjaardag. Elly, natuurlijk ook gefeliciteerd. Apart om zo ver weg je verjaardag te vieren.
We konden je niet vooraf feliciteren omdat we met de vriendengroep een weekendje weg waren (naar zee). Was hartstikke leuk. Tot de volgende keer.

Roel 02-05-2012 17:01

Jose en Pieter zaterdag jarig.
We zullen jullie missen.
Nog veel plezier.
Cashje en Roel

pieter en jose 03-05-2012 00:21

Ton nog van harte gefeliciteerd. Leuk om jullie via deze weg te volgen. Hoi luitjes ik heb prachtige verhalen en avonturen. Geniet ervan en we nemer er hier nog een op jullie. groet Pieter Jose.

Marieke 06-05-2012 21:25

he ton proficiat met je verjaardag! Iets te laat...
Leuke verjaardag gehad? Zo ver van huis is altijd anders. Ik spreek uit ervaring ;-)
Groetjes en nog een fijne reis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan