Golf van Mexico

Door Elly Willems - 05-05-2012 17:49 Op 3 mei reden we via Jacksonville westwaarts via de 10 naar Tallahassee, waar we een kleinere weg zuidwaarts namen naar de camping Ochlockonee river state Park, waar we voor 20 dollar konden overnachten. We hadden toen 247 mijl gereden. We liepen een stuk van een trail langs de rivier en zagen eerst een slang en later een paar witte eekhoorntjes, een zeldzame variant van de Eastern gray squirrel. Het was eigenlijk al te laat toen we de BBQ gingen aansteken, de muggen zaten al volop op ons te wachten. Ton dik aangekleed, en ik dik ingesmeerd aten we de spies met dikke stukken rundvlees en groenten op. De volgende dag hebben we vrijwel de hele tijd over een mooie kustweg gereden, in totaal 149 mijl. We stopten in Panama City Beach waar we eerst het Ripley's Believe it or Not Museum bezochten. Wat je te zien krijgt zijn vooral dingen die zo vreemd en ongewoon zijn dat het bijna niet te geloven is dat ze werkelijkheid zijn. Daarna zagen we twee 4D films, een hele aparte ervaring, maar goed voor maar een keer. Het was deze week bike week, waarbij duizenden motoren de hele week rondjes rijden op de boulevard en in de omgeving. je weet gewoon niet wat je ziet en hoort. Het zijn voor 98% Harley's in allerlei kleuren en modellen. Ze rijden niet harder dan zo'n 40 km/h, heel gedisciplineerd. Er staan overal tentjes met allerlei spullen van Harley te koop en er is overral live muziek. Je kunt er ook je motor laten wassen door 3 meisjes in bikini! Daarna kwamen we op een hele sjieke RV resort aan waar we weer eens de was gedaan hebben. Er staan hier geen houten picnic tafels maar een stenen tafel en banken met krullige ornamenten!

Reacties

Ada 05-05-2012 18:47

Jeetje, ik heb nog nooit van 4D films gehoord. Ik kan me er ook niets bij voorstellen! En een bike week zou toch een fietsweek moeten zijn?
Die camping ziet er trouwens schitterend uit!
Groetjes Ada

Jan en Gerdien 06-05-2012 09:27

Elke keer weer leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken. Tot nu toe veel herkenbare plekken voor ons. Vanaf nu alles nieuw, dus we zijn benieuwd. New Orléans?
Hier blijft alles lekker groen. De bevloeiingsinstallatie hoeft niet hard te werken!
Veel plezier de komende weken.

Saskia MH 07-05-2012 13:35

Ja, zo'n hele club bikers is altijd indrukwekkend.
Bedankt voor jullie mailtje!
Grtn Saskia

Irma 07-05-2012 20:25

Hoi Ton en Elly,
Leuk om jullie zo te volgen! Ja dat moeten jullie nog maar eens uitleggen 4D.... Wij hebben net een 3D tv aangeschaft en dat vind ik al heel wat, laat staan 4D.
Hier ook alles goed, ben weer aan het werk!
Vele groetjes, Irma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis om de wereld in Zwolle:
vogelaar Arjan Dwarshuis, presentaties én 5 campers

Meld je gratis aan