Nashville

Door Elly Willems - 16-05-2012 05:06 We zijn de laatste dagen helemaal ondergedompeld in de muziek. Eerst jazz in New Orleans, toen rock 'n' roll en blues in Memphis en nu is het overal country in Nashville. In elke bar, vooral in de Broadway Avenue (ook wel de 'Honky-Tonk Highway' genoemd) wordt de hele dag livemuziek gespeeld. Om de paar uur komt er een andere band. Na een tijdje spelen gaat de giarist bij iedereen langs, maakt een praatje en wil natuurlijk een bijdrage. Het is opvallend dat hier in Nashville vrijwel iedereen blank is (en met cowboyhoed) terwijl er in Memphis heel veel donkere mensen zijn. Het was daar vooral 's avonds heel gezellig. Overdag zijn we o.a. naar de Music Hall of Fame geweest, waar de geschiedenis van de country uit de doeken wordt gedaan, een heel mooi en uitgebreid museum. We hebben meer dan 24 uur achter elkaar regen gehad, zo erg dat het water uit de afzuigkap kwam lopen. We zijn weer verder gereden en alweer 2 campings verder waar we vanavond voor het eerst tot wel 22 uur bij een kampvuurtje buiten konden zitten, zonder last van de muggen.

Reacties

Jan en Gerdien 16-05-2012 08:48 {{button-5478}}

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dat is echt genieten, toch. Nog een heerlijk vervolg van jullie reis.

Gé&Josette 16-05-2012 11:16 {{button-5481}}

Hoi,
In NO waarschijnlijk ook de Basin Street Blues gehoord?

Zo te lezen vermaken jullie prima.
C U later alligator...

Steken VS-muggen hetzelfde..??

Jo en Petra 16-05-2012 11:29 {{button-5483}}

Jullie hebben wel 'n prachtige vakantie. Mooi om te beluisteren al die verschillende muziekstijlen. Geniet van de avonden dat je buiten kunt zitten. Hier was het gisteravond acht graden.

Carla 16-05-2012 15:50 {{button-5498}}

Ik ben pas later gaan kijken op jullie site. Leuk al die verhalen,
De kaart uit Orléans is gisteren aan gekomen.
Hier is het koud, soms wat zon en regelmatig regen. Dus geniet daar nog maar lekker door.
Gr. Carla

johan en mieke smits 17-05-2012 19:25 {{button-5534}}

dag ton en ellie, jammer dat jullie zo,n hele dag regen hebben gehad, maar hier bij ons is het ook te koud en te wisselvallig voor de mei maand , we hopen dat het over 2 weken beter wordt want we hebben een huisje gehuurd voor 2 weken aan de rijn en moezel. jullie verder een goede reis. groetjes.

gerard en wilma. 17-05-2012 21:54 {{button-5540}}

nou jullie genieten echt! leuk om alles een beetje mee te maken. Ik krijg echt zin om ook weer op vakantie te gaan! en het onwaarschijnlijke gaat echt gebeuren. in augustus gaan gerard en ik met de snelle trein naar Oostenrijk en hebben daar een 8 daagse treinvakantie. Hoe vind je die? (hij is al geboekt1. 9en jammer Ton, je kunt ons weer niet wegbrengen naar schiphol. maar.... oois gaat dat nog gebeuren. ga lekker nog genieten samen en tot mails
groeten gerard en wilma

pieter en jose 02-06-2012 22:02 {{button-5954}}

Hoi Ton en Elly,geweldig deze reis,en wij mogen over jullie schouder meekijken.We hebben jullie wel gemist met onze buurt borrel toen het mooi weer was.
Natuurlijk hebben we aan jullie gedacht,proost.Geniet van de laatste weken.Lieve groet van ons!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan