Grand canyon

Door Rianne - A long time ago Vanmorgen zijn we naar de grand canyon gereden. Rond 10 uur kwamen we bij het park aan waarna we weg 64 volgden om zo de oostkant van het park te verkennen. Onderweg kwamen we langs prachtige uitkijkpunten. Daarna hebben we bij het holiday inn hotel ingechecked. Vervolgens zijn we terug gegaan naar het visitor center om vanaf hier met de shuttle bus de west kant van het park te ontdekken. De zon stond op het laatst al wat lager waardoor het gesteente nog roder leek, heel erg mooi om te zien! Onderweg ook nog veel herten gezien. Morgen staat de rit naar lake havasu city op de planning. Het lijkt rond de 30 graden te worden, lekker warm!

Reacties

Arnold, Jenneke Sven en Myrthe. A long time ago

Oh boy!! wat een reisverslagen en wat een geweldige foto's, het lijkt alsof we "gewoon" naar foto's uit de aardrijkskunde boekjes van school zitten te kijken, maar jullie hebben dit "echt" allemaal gezien...wat moet dit een fantastische, maar toch ook overweldigende trip voor jullie zijn?

Rianne A long time ago

Ja hé, ook al sta je bovenaan de Grand Canyon, het blijft zo onwerkelijk! Net als uit de boekjes :-) Maar we genieten volop!!

jeannette A long time ago

Prachtige foto's,leuk om te zien!

Danielle A long time ago

Wat een super mooie foto's vermaken jullie je daar een beetje? Vast wel en nog even sneeuw gehad. Hoe is de temperatuur verder en de hotels? Have fun!!

rianne A long time ago

Ja, we vermaken ons prima :-) de temperatuur is nu 30 graden en we zijn net in LA aangekomen, simpel maar prima hotel, wel vreselijk warm op de kamer helaas..
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!