02-05-2012: Reis van Memphis naar Las Vegas

Door Henk Thomassen - A long time ago

Alvorens we de reis naar LV konden beginnen, moesten er in allerijl nog wat relikwieen van Elvis worden aangeschaft in Graceland .Voor vertrek contact opgenomen met Cruise America in LV ivm het ophalen van reisgezelschap bij hotel Circus Circus en de controle van de reservering. Daarna met shuttle naar de airport .

Boven verwachting konden we onze bagage gelijk kwijt. De vlucht was pas om 3 uur en  we waren al om 11 uur aanwezig . Al met al was de tijd toch snel voorbij en voor we het wisten moesten we aan boord van dit keer een Boeing 707, waarmee we in een goed uur naar Atlanta zijn gevlogen. Ook hier moesten enige uren wachten. We de tijd verdreven met  een paar heerlijke biertjes en een hapje  eten. Toen weer verder  met een boing 737 naar Vegas, waar we na ruim 4 uur vliegen zijn neergestreken. Onze kamer was vlak bij de ingang van de KOA campground . In de late uurtjes hebben in het casino ons vochtgehalte wat aangevuld. De bedden waren in Circus Curcus heel wat beter dan in Days Inn.

Dus we hebben een redelijk goede nachtrust gehad. Lekker ontbeten bij Circus Curcus en toen onze koffers gepakt en op de afgesproken tijd en plek klaar gaan staan om tewachten op de shuttle van Cruise America. Maar busje kwam nie... Na 25 minuten vergeefs wachten was hij er nog niet. Dus maar weer bellen.  Nu zou er een taxi komen binnen 15 minuten. Na dik 25 minuten was er natuurlijk nog geen taxi. Maar weer de telefoon ter hand genomen en terwijl we niet al te vriendelijk met de telefoniste spraken kwam de taxi eindelijk aangereden. Snel de camper opgehaald en het avontuur kon beginnen. We hebben eerst voor honderden dollars proviand ingeslagen en zijn toen op weg gegaan naar de Hooverdam. We zijn eerst naar de bridge walk gegaan om de dam van boven te bewonderen er zijn daarna over de Hooverdam gereden. We wilden onze weg vervolgen over de oude weg, maar dat was helaas niet meer mogelijk. Dus we zijn over de nieuwe brug richting Kingman gereden. Er stond erg veel wind, zeker op de brug. Maar zelfs daarna nog klapperde de zijramen in de camper volop. Dat zet wel vragen bij de kwaliteit van de camper. Maar de temperatuur was net als in memphis weer voortreffelijk. In Kingman aangekomen hebben we de KOA camping opgezocht, waar Henk al eerder was geweest met Nettie en Kees. We hebben toen heerlijk geBBQ-ed, T bone steaks en ribjes, met een lekker biertje (Blue Moon). De dag afgesloten rond een vuurtje met een Gin-Tonic.

Morgen op naar de Grand Canyon.

Morgen zullen we wat foto's op de blog proberen te zetten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!