vertrek naar Jasper

Door W.M. van Merriënboer - A long time ago

Lieve allemaal,

We zijn start klaar om naar Jasper te vertrekken en we zijn erg benieuwd naar wat ons te wachten staat aan schoonheid . Ik had nog 15 min internet hier in het hotel en maak die nu nog even op. Toen wij van Calgary naar Baff reden zijn wij onderweg even kffie gaan drinken in Canmore en hebben wat gewandeld daar. Wij gingen even buiten op tessas een kopje koffie dringen en Truus heeft de huishoud portemonne dus ging zij het halen. Ik kreeg twee kuipjes melk erbij. Wat is die dik , zei ik het is slagroom. alle twee er in gedaan en de koffie kreeg een groenachtige kleur . Ik keed op de kuipjes en zag dat er boter in had gezeten. Nou wij hebben wel gelachen. Toen maar gauw nieuwe koffie gehald . Ook vragen mensen aan ons, waar komen jullie vandaan en dan natuurlijk uit Holland meestal zeiden ze dan oh mijn moeder en vader komen daar daarvan , uit Groningen en ook mensen die hier naar toe zijn gekomen.Maar als ze horen waar wij vandaann komen dan ook de voetballers die er niks van maken. Nu gaan we rijden op de Ice Field Hihg way en die is erg lang 258 km. Het probleem is , dat vinden wij je komt nergen iets tegen om een bakkie koffie te drinken . Overal zijn afritten om the omgeving te bekijken , maar zelfs tanken kan niet. Het is net of tje in de wereld van nowhere bent. eindeloos. We nemen eten en drinken mee en een volle tank

Reacties

Leontine A long time ago

Lekker zo'n kopje koffie. Ik weet wat ik de volgende keer moet halen voor je !!!

Zo ter horen hebben jullie het prima naar je zin.

Maak maar genoeg foto's en pak maar een mooie beer. Leuk vloerkleedje voor bij je open haard.

Karin en Daan missen Oma enorm. We hebben de eerste kaart al ontvangen.

Groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal

Ton en Marianne A long time ago

Wat leuk om jullie reis ook een beetje mee te beleven. De natuur overweldigend en de uitgestrektheid zal zeker veel indruk op jullie maken.
Geniet ervan en veel plezier!
Liefs uit Holland!

Lori A long time ago

Lieve Truus en Wil, hier een berichtje uit het warme en droge Holland, hahahahaha.
We moeten even aan de tekst van Wil wennen, want keed, kffie, gehald of tje mist wel wat letters. Maar daar kijken we maar doorheen want jullie belevenis van Canada komt er best prima in uit. Jammer van de regen, maar jullie kennende maken jullie er wel wat van. Naast Canada zie ik een sterke behoefte van Wil aan koffie maar peukie ne..... zie ik niet terug. Veel plezier, wij gaan er ook 14 dagen tussenuit en gaan daarna weer verder met het verslag lezen. Rij voorzichtig en geniet lekker Lori

Michel A long time ago

Nou dames, zo te lezen maken jullie 1 van de mooiste reizen van jullie leven. Geniet er dus maar met volle teugen van. Blij te horen dat jullie je makkelijk verstaanbaar kunnen maken en anders hebben jullie toch handen en voeten bij je om uit te leggen wat je wil.

We hopen dat jullie nog een paar mooie ritten zullen maken in The Rockies en daarna veilig aankomen op Vancouver Island.

Ondertussen is het in Nederland wisselvallig weer. De ene dag zomer en de andere dag herfst. Gisteren was George jarig en hij vond het ontzettend leuk dat Oma even vanuit het verre Canada belde. A.s. zaterdag zijn grote feest met BBQ en familie natuurlijk.

Heel veel plezier verder, rij voorzichtig en maak maar veel mooie plaatsjes.

We zien jullie volgende verslag wel weer binnenrollen.

Groetjes uit Spijkenisse
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!