Los Angeles 17 mei

Door Mirjam de Jong - A long time ago

Ja hoor dan zijn we dan weer. Ff een dagje geen internetverbinding gehad dus jullie moesten ff wachten!

Vanuit Pomaro zijn we gister naar Long beach gereden. De freeway dus aancrossen maar met ons bakkie. Erg druk verkeer was het wel en overal politie aan de kant van de weg. Ongelukken natuurlijk, ja die mensen kunnen ook niet rijden zoals ons natuurlijk!!! Ook nog overal wegversperringen dus allemaal oponthoud. Ja grote wegen hier, je rijdt wel met zes, zeven banen tegelijk. Dus links en rechts crossen ze je voorbij. Maar dat maakt ons niks meer uit, we zijn inmiddels al heel wat gewend. Een maal in Long Beach aangekomen was het een drukte van belang en één en al doolhof van wegen. Plots reden we al bij de harbor, erg groot, ach ja zijn we daar ook ff geweest. Wat eigenlijk niet de bedoeling was hoor. Over een gigantische brug gereden en dwars door het centrum heen konden we ons parkje nog niet vinden. Maar na een aantal keer vragen toch ons bestemming bereikt. En het zag er alweer prachtig uit.We zaten vlakbij de Gover Harbor Bridge dus zijn er steeds bij langsgereden. Heb daar nog ff een fijn wandelingetje gedaan en voor de rest bij de pool. Nog steeds warm hier! Bij jullie is het wel anders hoor ik. We zullen weer moeten wennen als we thuis zijn.

'S avonds koelt het hier  nu wel wat af en is het niet meer zo heet als in de woestijn. We hebben vanavond beans met boontjes gegeten want meer was er niet in de parkwinkel. Ja het is wat simpel maar je hebt tenminste wel wat vulling. De rest vullen we wel aan met 'vocht '!!!!

Vanmorgen moesten we ons wagonnetje weer inleveren. Dus al aardig vroeg uit de veren en het adres opspeuren. Met de kaart en navigatie van het parkvrouwtje, het papier op de billen en rijden maar! En wat dacht je, ja ook nog gevonden natuurlijk. We moesten 'm voor 11.00 inleveren en waren ruimschoots op tijd. Hun de camper natuurlijk helemaal inspecteren! Ja de buitenkant mankeerde niks aan, we hadden immers alleen binnen wat scherven gemaakt. Maar daar heb ik me ff keurig uitgeluld dus we hoefden niks te betalen! Masseltje maar weer! Smid stond op afstand want die wilde er niet bij horen. Toen met de taxi naar ons hotel. Ongeveer 20 minuten rijden en we stonden voor een vrij luxe hotel Holiday Inn bij Hawthorne Blvd. Aardig ventje hoor die taxidriver en bracht alles keurig te plek.

Eerst zijn we de buurt maar ff gaan verkennen want we hadden ook wel honger gekregen inmiddels. Na een happie, snappie, ff wat shops bekeken en ja ook nog inkopen gedaan. Ik heb maar ff een paar nieuwe schoenen gekocht want die ouwe kon je door heel amerika wel ruiken! Dus meteen de nieuwe stappers aan gedaan en de ouwe voor de zwervers achtergelaten die nog willen kicken van mijn overheerlijke zweetkloffies.

We zijn niet zo ver op pad gegaan want we hadden maar één middag hier en we moeten morgen  om 8.30 vliegen. Dus 6.00 de wekker en om 6.30 haalt een shuttle bus ons op naar het vliegveld. Vanavond gaan we lekker naar de mexicaan te eten dus laten we ons weer eens verwennen.

Tot later maar weer en de groetjes in St. Nyk

Adrie en Mirjam

Reacties

hummie en kerstin A long time ago

beste frolju
nou het gaat allemaal flex daar met jullie lezen we.als ik het goed heb verstaan gaan jullie nou naar die tattooshop toch?zal ons benieuwen waar jullie mee terugkomen.we hopen wel op wat mooie pictures van de ta2.en vooral goed blijven drinken in die hitte.groet uit het o zo koude st niek

Henny Koning A long time ago

gaan jullie allebeide een tattoo zetten? ik ben nieuwsgierig, zie het wel als jullie weer thuis zijn.
geniet er nog maar even van
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!