Boston 21 mei

Door Mirjam de Jong - A long time ago

Ja hoor wat een bezondere dag wordt het vandaag!. We hebben eerst weer ff het centrum doorgetoffeld en de laatste souvenirjes gehaald . ja wat er nog te halen was ha ha.! Daarna om 12.00 haalde Johannes ons op en gingen we naar zijn speciale plekje voor het tattoo gebeuren.Ja hij heeft daar een geweldig plekje om te werken en ja je zou het zo ook nooit vinden maar daar hebben we hem dan ook voor. Na heel wat boeken door te zijn gebladerd en doorgespit heb ik toch wat gevonden! Ja en ik zeg nog niet wat want dat blijft nog een surprice tot ik in St. Nyk ben !!! Ik wil al wel vast verklappen dat de Smid geen tattoo heeft genomen want die kon er niet uit komen. Natuurlijk ik wel want dat had ik ook gezegd dus hij staat al hoor!!!

Rond een uur of drie waren we weer bij ons hotel en ja Johannes had ons keurig thuisgebracht uiteraard,.Het was vandaag was miezerig weer en niet echt warm dus we kunnen weer bijna naar nederland. Maar ff nog  sighseeing gehad en langs Harvard School gereden wat echt beroemd is hier en een heel sjieke buurt en ales duur! Na een dikke tût van Johannes ter afscheid zijn we zelf nog ff op pad geweest en belanden uiteindelijk weer ins ons pubje de TAM. Ja en zelfs op maandag nog druk hier dus weer gezellig! Ja we zouden steeds weg maar dat weet je wel. Ons laatste avondje hier dus weer laat! Smid ligt al dus ga zo ook maar zet nog ff wat foto's op de site. Dan ga ik ook lekker koese het laatse nachtje hier in het grote bed. Morgen kunnen we uitslapen want we hoeven pas om 14.00 hier uit het hotel en om 16.30 vliegen. Ja dan slaan we dus wel een nacht over want we zijn pas de volgende dag om 9.00 in Amsterdam. Maar dan maar ff koese in het vliegtuig als dat lukt. En dan zien we jullie woensdag wel weer olladihee!!!!!! We hebben het heel fijn gehad maar zien er ook wel weer naar uit om naar St. Nyk te komen. Dus allemaal nog heel erg bedankt voor alle leuke reacties en jullie medeleven en we zien elkaar dus al snel weer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doei greetings Adrie en Mirjam

Reacties

geeske A long time ago

he meiden de 3weken zijn omgevlogen,bedankt voor de leuke reisverslagen!woensdagavond zien we jim en horen we jim verhalen tydens ons drinken en etentje,oant dan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!