San Francisco. 1

Door H. Caspers - A long time ago

Vanochtend vroeg op. De trein van 6 uur genomen om op tijd op schiphol te zijn. Vanwege allerlei veligheds maatregelen wordt van alles binnenste buiten gekeerd en ja, dat kost tijd.

Vertek van ons vliegtuig was perfect op tijd. Een lange vlucht voor de boeg. Gelukkig is er een uitgebreid entertainment systeem aan boord. Janny naar een film van Merryl Streep zitten kijken, The Iron Lady en Harry de fillm over J. Edgar. Tevens een aflevering van House en de film Sherlock Holmes gezien. Kortom de tijd "vloog" voorbij.

Bij aankomst ging alles met de douane vlotjes. Wel een tijd op de koffers moeten wachten. Daarna weer een douane beambte, maar die vroeg alleen maar in het Nederlands wat we kwamen doen en wenste ons een fijne reis.

Met een Shutlle bus naar het hotel. Ligt aan de rand van een beetje aparte buurt, maar voor nu ziet het er goed uit. Eerst de nacht maar afwachten of we ook kunnen slapen.

Wat boodschappen gedaan en nu, bijna 6 uur 's avonds plaatselijke tijd beginnen we toch wel in te storten.Nog even aan Deborah gedacht, de chocolate chip cookies zijn erg lekker. Het log bijwerken, een puzzel oplossen en dan vallen de luikjes wel dicht.

Wat we morgen gaan doen zien we wel. In iedergeval met de cable cars. Een eindpunt van deze cars ligt letterlijk om de hoek,

Tot snel, Janny en Harry

 

This saturday morning early up, We had to catch the train from 0600h. Our plane left exact in time for the long flight. A very nice entertainment system kept us busy during the trip. The hotel is nice. We are now, at 18.00h local pretty tired. Some reading and updating the weblog.Tomorow the cable cars are the first attraction.

Greetszz Harry & Janny

Reacties

sjaak A long time ago

Fijn om te horen dat alles
vlotjes is verlopen, nu begint het grote avontuur voor jullie, veel plezier em mooi weer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!