van hoog naar laag vervolg

Door Dorien Vellinga - 30-05-2012 03:11

Nadat  de zaken afgehandeld zijn, gaan we nog even boodschappen doen en vervolgen onze reis. Na cheyenne kiezen we ervoor om een kleinere weg te kiezen en gaan  richting Torrington. Langs een dorre. droge route met oneindige heuvelachtige velden, met af af en toe wat vee erop, meestal jongvee, zwart. We zien af en toe een groepje reeen lopen. We komen weinig verkeer meer tegen. In Torrington blijkt dat er een Communitycamping is,waar je voor $10 een nacht kunt staan, met stroom en toiletten.

We maken nog een ommetje na het avondeten en zien dan de gevolgen van de recessie zals we die bij ons op de TV zien: Veel leegstaande (mooie, grote en kleine) verpauperde woningen, met af en toe een mooi onderhouden woning. Ook op de ca=mping hebben we het idee dat daar mensen wonen die geen ander onderdak meer hebben dan dat wat ze bij zich hebben. Je mag hier maximaal10 dagen staan.

We ontmoeten daar ook een vreemde man hij heeft eenboordje om en slaat soms een kruis, we gaan er vanuit dat hij  katholiek is, maar hij kan net zo goed anglikaans zijn. Wat hij ook voorgeloof aanhangt het is eenvreemde  man. Hij loopt in het zwart met en hoed op. Hij vcerteld zijn verhaal  ongeveer 4 a 5 keer en hij denkt dat de  mensen hem op deze campint belazeren. Er staat een brievenbus, afgesloten, waarin hij en wij de $10,-- moeten gooien. Hij vertrouwd het5 niet en gaat naar het gemeentehuius. Hij zal ons nog  wel informeren. Als we de volgende morgen vertrekken  komt hij eersttttttt langs om te vertellen dat hij naar het gemeentehuis gaat en ons nog wel zal vertellen wat hij daar te horen krijgt. Dorien komt hem tegen in de supermarkt en hij herkent haar niet. We vertrekken met betaling  van $10,-- in de brievenbus.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan