onvermijdelijk

Door Dorien Vellinga - A long time ago

Het wordt nu toch onvermijdelijk dat we koers zetten richting Denver, willen we niet de laatste dagen heel veel km moeten rijden. Na de vlakke woestijachtige stukken komen we weer terecht in het berggebied van Colorado. Met de bedoeling om de Black Canyon te bezoeken, we vinden een kleine camping aan een klein riviertje, lekker onder de bomen. we hebben het n.l. erg warm gehad met temperaturen van 36graden(!).

De volgende dag besluiten we , omdat een door ons gewenste tocht in een bootje door de canyon, alleen door ervaren mensen mag worden afgelegd, af te zien van dit bezoek.

We zitten vol met bergen en gaan lekker luieren, lezen etc.

Aan het riviertje zijn prachtige vogels en vlinders te bewonderen in kleuren die je in Nederland niet ziet.De kolibrie komt hier veel voor en de campingbaas heeft drinkbakken voor hen opgehangen, waar ze in al fladderend van genieten, een bijzonder gezicht. We genieten van de koffie en de zelfgebakken pie. En wanen ons even niet in Amerika, maar lekker lui. Want hoe dan ook, in tegenstelling met andere vakanties, zijn we nu elke dag toch wel op een of andere manier actief geweest. morgen weer verder richting Denver, maar zien waar we terechtkomen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!