vervolg denver

Door Dorien Vellinga - 18-06-2012 03:07

Door technische problemen is de weblog niet helemaal afgekomen. Onderweg in de bergen zagen we rondom ons (wij reden in het dal) forse donderbuien. Een prachtig gezicht, wij hebben er nauwelijks iets van gemerkt. We zijn dus gisteren toch in Denver terecht gekomen,omdat wedoor mevrouw TOMTOM op een dwaalspoor geleid werden naar een camping die we uitgezocht hadden. Op  het adres waar we uitkwamen was niets te zien en vervolgens niets aardigs meer in de buurt van Denver. Hetis vandaag hier erg warm en beslist geen schoonmaaakweer, maaar soms moet een mens wat!

Dit was dus het verslag van onze reis naar Amerika. We hebben veel km gereden, bijna 5000, dat is meer dan in welke vakantie ook. we hebben veel gezien,gehoord en veel indrukken op gedaan in dit geweldig grote land. En.....we hebben nog nooit zoveel verschillende bergen gezien,in zoveel verschillende kleuren en gedaantes

Reacties

barbera 18-06-2012 05:58 {{button-6323}}

we zullen binnenkort jullie verhalen dus ook persoonlijk kunnen horen. Alvast bedankt voor jullie schriftelijke verhalen. Heel leuk. Ik wens jullie een goede terugreis!

Karin 18-06-2012 09:18 {{button-6327}}

Wat is de tijd voorbij gevlogen, over een paar dagen zijn jullie weer terug in ons natte landje! Geniet nog maar even van de warmte, hier zit het er voorlopig nog niet in...
Succes met de terugreis en we hopen jullie snel weer te zien.
Groetjes van ons allen.

Ali en Marinus 18-06-2012 11:54 {{button-6337}}

In alle staten geweest? Dat zal effe wennen zijn weer terug te keren in Vjenne, hoewel daar heb je ook vergezichten en Tubbergen en Albergen in de buurt! We zijn erg benieuwd naar jullie verhalen en beelden van jullie reis. Fijne terugreis!

Martin 18-06-2012 17:44 {{button-6347}}

Grasmaaien in de buurt van Albergen en Tubbergen is ook mooi.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan